Ett tag senare...

Godmorgon!
Ja nu fick jag för mig att det var dax att skriva lite igen. Lång tid har gått sen jag ens kikade in här. Mycket har hänt oxå sen sist, jag har varit låååånt borta alltså jag bestämde mig till slut för att sticka i väg en sväng. Lära lixom åka ju för USA kanske man inte får chansen att åka till så många gånger i livet. Resan var verkligen en upplevelse å säger som alla andra, allt är verkligen större i Usa än i lilla Sverige. Allt från ekorrarna till tjejernas rövar :) ha ha alltså det var som på film, mest impad är jag nog på hur tjejer kan ha sån himla stor bak.
Alltså livet flyter på i full fart, lika arbetslös som förr, sambon fick ha jobbet kvar, sonen börjar närma sig skolavslutning och förhoppningsvis ett långt soligt sommarlov. Mamsen är nyopererad så nu är man hennes personliga chafför :) I dag är det dax för veckohandlingen å då tar vi med lilla mormor som oxå behöver få komma ut lite!
I dag så har jag övertalat.. hmm eller tvingat min son att hockeyfrillan ska väck så i dag bär det av till frissan för nu är det dax för sommarfrisyren (säger till min son att man har kort på sommaren å hockeyfrillan kan man ha på vintern) he he jag lyckades med mitt övertalningssnack! :)
Bantat har jag oxå hunnit med några gånger sen sist men utan resultat men har i alla fall gjort det några gånger :) Men vem vet snart kanske man lyckas ha ha.
I dag är det den 27 maj.. ja lön för många men det är även min bästa äldsta trognaste vän JESSICAS födelsedag i dag!
Grattis grattis min vän!

Nä nu väntar mamsen å´lilla mormor på mig!
Måste starta mammas lilla guldbil å brumma in till Sandviken nu.

På återseende!
Kanske senare, kanske i morgon, kanske om ett år :) Who knows??

See yaaa! / Fiffi

RSS 2.0