En vinterdag i solen!

Ja i dag har vi haft en helt underbar dag i solen på skotrarna! Sånt härligt väder hela dagen! Vi körde lungt och stannade och grillade korv och käkade bullar! Ja banta på utflykter är inte lätt så ja jag erkänner jag åt massa korv och två kanelbullar! Lika bra att passa på att pula i sig när man ändå var i gång! :) Kom hem i fyra tiden, så slut å så trötta, tog ett hett bad och sen fixade kvällsmat. La mig sen på sängen mendans mina grabbar satt i soffan och spelade dator och tittade på tv. När jag låg i sängen å kollade på tv så tjuvsov jag :) He he ingen som vet men nu orkar jag vara vaken ett tag till i kväll! Nu ska jag kika på den urdåliga lördagstvn och käka popcorn... :)
I morgon är en ny dag!

DAGENS SKOTERTUR!
MEEE!


Kartläsning


Pause


Korvgrillning


Fika!
    

Härliga snö!
    

Kisspause :)



Kvällens popcorn :)

Korvgrillning med skotern.

Me myself and I :)




Goodmorning!

I dag är det fredag, sista dagen på min sons sportlov så i dag blir det skotertur med korvgrillning! Har haft en jäkla tur att vi haft så mycket snö! Skönt för alla barnen så dom kan vara ute och leka. I går blev det i alla fall påfyllning av matförrådet här hemma så nu blir det fortsatt med nyttig mat här hemma. Gick oxå en promenad i går men vet inte riktigt hur jag ska hinná med en promenad i dag, kanske får ta den i kväll när min sambo kommit hem men det är ju bara så jobbigt att ta sig ut när man nyss åtit kvällsmat å tröttheten ju bara är som störst! :) Ja ja vi får se hur det blir med den saken! Nu ska jag strax börja koka lite varm choklad till skoter turen!

Här kommer lite bilder från gårdagens pulka åkning!





     

Ett nytt lättare liv kommer sakta men säkert!

Godmorgon!
I dag har vi en härlig dag här i Kungsgården, solen lyser och vi har nu en plusgrad! Härligt! I dag ska jag åka och handla lite nyttig mat! Känns skit bra med min bantning, snart avklarat två veckor och det går hur bra som hellst. Känner mig mycket piggare och är så laddad för att fortsätta det här livet med nyttig mat och motion! Känndes trögt i början men nu vill jag bara mer å mer! Längtar tills jag får ta min promenad i dag. Tycker oxå det äär hur kul som hellst att fixa nyttig mat, gäller bara att ha nyttiga saker hemma som man kan fixa av. I går rykte typ det sista som fanns här hemma i nyttighetsförrådet men i dag ska jag fylla på. Lite svårt att hitta på vad man ska laga varje dag bara men det blir mycket kyckling. I dag funderar jag på att göra lax! Frukosten blev lättfil med banan och så kaffe såklart, till lunch blir det gårdagens coscos. Så skönt att ha lunchen fixad redan så därför gör jag mycket på en gång så det räcker till matlåda till sambon och lunch till mig dagen efter. Räcker det inte till mig så finns ju alltid vita böner burkar :) Nyttigt å gott å framförallt så lätt fixat!
I dag mår jag toppen känner jag! Så skönt att må så här igen! Ett nytt liv börjar närma sig med lätta steg!

Nu bär det av på pulkaåkning....

Have a nice day!

Tv kändis :)

Kväller här hemma nu. Tagit mig en långpromenad i dag, så skönt å så duktig jag är! Fick i alla fall reda på att jag inte fick jobbet på Jula i dag men men livet går vidare å jobbsökandet fortsätter! Till middag i dag blev det kyckling wokgrönsaker med coscos gjorde även en nyttig vitlöksdip och en grönsallad till . Blev super gott! Var nyss in på Ica Maxi en sväng men Jessica och hanklade lite eller vi åkte väl dit en sväng för att få komma ut och hemifrån en stund :) kan vara skönt i bland att bara komma i väg lite.
Förresten såg ni min kära sambo på tv i dag? Hi hi var lite orolig när jag gick på Ica för att det skulle dyka upp några papparazzis men nä jag såg inga :) Nu ska vi kika på Efterlyst som börjar om en stund!

Coscos med kyckling och wokgrönsaker.

Ha en trevlig kväll!

Fika och sparkåkning!

I dag tog jag och grabbarna sparkana till Berglunds bageri och fikade (Inte jag) ! Blev en massa bus på vagen dit och hem!












Ännu en ny dag...

Godmorgon!

Ja då var det dax för en ny dag.. i dag känns det lite bättre för nu har vi fått ut det som hänt i både tv och tidningar. Vet oxå att han det handlar om mår okej efter allt som hänt. Tycker det är synd att Prinsessan Viktoria och Daniel valde just i går att offentliggöra sin dag, precis när vi fått ut polisens misstag, tror det hade uppmärksammas mer om inte det var så himla mycket om förlovningen men vi känner oss nöjda i alla fall att kommit så långt som att dom sänder det på Tv4 nyheterna. Nu är det bara att fortsätta kämpa vidare med det här så poliserna får sig en tankeställare.. Lång fortsättning å mycket kämpande väntar oss nu. Ja men i dag är det Onsdag (hmm har jag för mig :) så i dag ska min kompis Jessica till tandläkaren och få sin dom :) he he. Hennes baran ska vara här medans och åker i väg på det så då ska vi allihopa ta sparkarna och åka och köpa semlor, vi han inte äta några semlor i går så i dag firar vi semeldagen här! Nä inte jag kommer att fira och äta någon semla för semlor och mitt nya liv passar inte i hop även om jag nu sååå gärna hade önskat att jag fick smälla i mig en underbar semla men men det får bli en annan dag när jag gjort meíg mer förtjänt av det :)

Have a nice day!
Tjingeling!


Så här ser min morgon ut!

Frukost


Soffan med datorn


Vakna med the voice


Morgontidningen och kaffe såklart.

Ingen vanlig dag i dag!




Det är ingen vanlig dag i dag!
Nä just det för det är min älskade lilla systers födelsedag!

Grattis grattis bästa syster!


Min älskade lilla syster!


Uppdatering om polisens misstag.

Polisen inleder internutredning

GÄVLE Gävlepolisen tar initiativ till en internutredning efter gripandet av en 27-årig man utanför Restaurang Goya i Gävle natten mot i lördags.

27-åringen greps vid 01-tiden på natten. Enligt uppgifter till Arbetarbladet var han berusad och är misstänkt för att ha misshandlat en civilklädd polisaspirant. När han transporterades i polisens piketbuss gick mannens mobiltelefon igång av misstag och hans mamma blev uppringd.

Hon säger till Arbetarbladet att hon ropade på sonen i luren men inte fick något svar. Däremot hörde hon i bakgrunden hur 27-åringen smädades av poliserna. Hon tryckte då på inspelningsknappen. Inga rasistiska ord från poliserna fångades på band, däremot andra uttalanden som Gävleborgspolisens operative chef Pär Langer betecknar som "olämpliga".

- I morse lämnade vi över ärendet till internutredningen, som sker i Västerås. Vi kommer att begära att det hanteras skyndsamt, säger han.

Artikeln är tagen i från http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.554934


Våra Svenska poliser in real life!

Polis hånade och slog - spelades in

Polisen hånar den misstänktes mentala tillstånd, och ifrågasätter om han har någon hjärna.
Men mannen spelar in allt med sin mobiltelefon - och nu anklagas poliserna för tjänstefel.

Publicerad 24 feb 2009 09:39
Uppdaterad Tue Feb 24 10:21:06 CET 2009


Se också

tv4nyheterna.se: Polis hånade och slog

Det var en fredagskväll i Gävle tidigare i vinter, som poliserna griper en man som misstänks för misshandel.
Mannen nekar - då börjar poliserna håna honom. På en inspelning som den misstänkte lyckades göra med sin mobiltelefon, hörs polisen bland annat säga om det påstådda brottet:
- Är du så jävla borta att du inte kommer ihåg det?

Får ligga på golvet

De fortsätter med att håna hans mentala tillstånd.
Polisen: - Du har ju knarkat upp din hjärna
Mannen: - Min hjärna va.
Polisen: - Den finns inte.
Därefter förs mannen till polishuset. Under färden placeras han på golvet i piketbussen. Väl i polishuset hörs den gripne skrika högt, som av smärta. Polisen svarar:
- Lugna ner dig. Du får stryk. Ju mer du håller på så här, desto ondare kommer det att göra.

Gör anmälan

Mannen har nu tagit rättslig hjälp för att gå vidare med ärendet.
- Han upplever att han blivit såväl slagen som smädad i piketbussen och vi avser i morgon att göra en polisanmälan, säger advokat Stefan Wallin till TV4Nyheterna Gävle.

Patrik Andersson
patrik.andersson

Artikel tagen i från http://nyhetskanalen.se/1.866414/2009/02/24/polis_hanade_och_slog_spelades_in?firstComment=5

Min egna åsikt om det hela. Fruktansvärt hur  VISSA poliserna beter sig å skönt att det kommer ut så alla får veta! Å visst jag drar nu inte alla poliser över en kam. 


Våra Svenska poliser är inte som vi tror!



Härligt Tv 4 visade precis det vi väntat på! Väntar nu bara på att tidningarna ska släppa sina artiklar om det hela. Vill inte skriva något specifikt om det här än pga alla regler som finns.

Men är ni intresserad och nyfiken på vad jag försöker berätta så kolla in det här inslaget som tv4 nyheterna nyss sände.
Klicka HÄR för att se klippet från tv.

Så hemskt, så fruktansvärt ja helt jävla otroligt!

Det här ska vara våra Svenska poliser som beter sig på det här viset!

Kolla in klippet så kommer ni förstå mig!
Och förresten ni som undrat om det här handlar om min sambo så är det inte han det handlar om, utan om hans bror.

A day in my life

Blev lunch hos mamsen i dag, vi fick korvstroganoff och ris.. Finns det nå bättre än att få komma hem till mamma och äta? Så skönt att vara där, man blir ju lixom som liten igen när mamma pysslar om en :)
På vägen hem så svängnde vi förbi Rusta för jag skulle kolla en sak å då hitta jag ju världens sötaste glasögon fodral som jag bara lära köpa.. Ni vet hur det är när man bara måste ha en sak!! :)
Hem å dammsög, torkade golven, tvättade sen dax för kvällsmatslagning. Gjorde nudlar men kyckling, lök, morötter och bambuskott.. Ingen lust alls men matlagning i dag så därför slängde jag bara i hop något men det smaka bra i alla fall.

Nudlar och kyckling



Mitt glasögonfodrals fynd!

Fint va?? :)

Godmorgon Måndag

Ja Godmorgon allihopa! I dag är det Måndag å första dagen på min sons sportlov! Undra vad vi ska ta å hitta på i dag??
Har inte kommit på nå skoj än men förhoppningsvis snart! Har haft en jobbig natt men en sambo som inte kunnat sova, han tänker så det knakar på allt som hänt å försöker göra allt nu för att det här ska gå vägen. Förhoppningsvis kommer det ut i tidningarna i morgon å i dag ska mycket annat fixas.. Man blir så ledsen å besviken på allt som hänt.. man vill inte ens tänka på det för då gör det såå ont! Fy vill inte prata om det längre! Ska ta å hitta på något med min lilla Simon nu så man får andra saker i huvudet ett tag tills vi ska vidare med allt det hära!

See yaa

Promenad å bullbak

Ja i dag drog jag med min sambo på promenad! He he vi pulsade i snön till affären sen hem och gjorde fisksoppa!
Käkade den sen så fick jag ett ryck och gjorde negerbollar och bakade lite bullar! Kan behövas till min sons sportlovsvecka! Nu är i alla fall min lilla Simon hemma igen.. så skönt att ha han hemma igen!


Dagens promenad!



 

Massor av snö har vi!

Nokia 5800 Xpress Music

Så häftig mobil!

Någon som har den?
Vad tycker ni om den i så fall?


Själv är jag en Sony Ericsson fan men funderar starkt på att byta till den här!

Linda Rosing

Någon som brukar läsa Linda Rosings blogg?
Läste den jämmt förr men tycker den är bara skit just nu!
Inte värd att läsa längre tycker jag!

Vad tycker ni om henne och hennes blogg?


Godmorgon Söndag!

Sov till halv tio i dag.. yes yes jag sov länge!!! Simon ringde nyss å sa att i dag kommer han hem, å vad glad jag blir! I kväll ska det mysas ordentligt i den här familjen! Längtar riktigt ordentligt efter min lilla älskling nu ja! Har snöat massor här hemma i natt å det är ju perfekt för nu är det ju sportlov för Simon!
I dag har jag noll planering inför den här dagen men ska fixa det snart!

Kaffe taim!



Här är min älskling Simonso kommer hem till sin mamma i dag!

Villken dag!

Ja dagen som var blev ju inte som planerat, skulle ut å gå skulle äta mina måltider ja men som sagt inget blev som jag tänkt! Åkte i stället in till min sambos familj för att massa saker hänt å där blev vi kvar hela dagen. Fick mat där av svärmor i alla fall å bättre mat än henne kan ingen laga :) Älskar hennes ris.. hon gör ris som ingen av oss svenskar kan :) Tur jag har som har en Libanesisk svärmor som ger mig sån god mat i bland! I dag fick vi i alla fall ris kyckling och potatisklyftor med citron och vitlök :) Nu är det i alla fall kväll å tänker så det knakar på allt och alla. Fått reda på så mycket konstigt hur det kan gå till här i vårt sammhälle.. fy fasiken å stackars E som nu mår som hon mår, är orolig för henne för hur mycket kommer hon att orka? Hon är en tjej med ett så gott hjärta å när ska det bli hennes tid att vara lycklig å njuta av den här niomånaders tiden? Gör ont i mitt hjärta bara jag tänker på henne och hennes situation! Håll ut nu E det här klarar du!

Ja fy vilken jobbig dag!

Vart är våra Svenska poliser på väg??

Ja frågan är vad våra Svenska poliser är på väg? Får poliser bete sig hur dom vill nu för tiden? Är våra Svenska poliser rassister?
Så fruktansvärt det som hänt i natt! Vill inte berätta för mycket om vad som hänt än pga att jag vet för mycket om det hela och vissa saker kommer att användas som bevismatrial mot polisen! Väntar  nu bara på att tidningen nu ska släppa sin artikel så ska jag berätta mera för er.
Så arg så lessen så besviken på våra Svenska poliser! Trodde inte sånt här om Sverige!

Vad tycker ni om våra Svenska poliser?
Ärligt talat så skämms jag verkligen för dom i detta fallet! man skämms för att vara Svensk när det går till på det här viset!


Snart så..

Ja snart så är detta hårband mitt!!
Har inte kunnat fått det ur mitt huvud sen jag såg det men snart så...
Är det på Fiffis huvud :)


Såå snyggt!!

Finns att köpa på :
asos

Godmorgon Lördag morgon!

Ja då satt man här en Lördagmorgon kl åtta, har varit vaken sen strax före sju :) He he snacka om att man börjar bli gammal! Brukar ju alltid kliva upp vid sju så då vakna jag ju så tidigt i dag oxå! Vad ska man hitta på i dag då? Simon är hos sin pappa men kanske kommer hem i dag, vet inte riktigt men hoppas det :) Är inte så van att vara utan han så det blir så tomt här hemma å jag känner mig orolig för han hela tiden när han är borta! En konstig känsla i mgen hela tiden.. kan lixom inte slappna av riktigt! Han har ju sin mobil med sig så han ringer ju om det är något eller ja han ringer fastän det inte är något :) Han är rolig han min lilla älskade Simon! Nästa vecka har han ju sport lov å då blir det bus hela veckan! Ja även för mig för när det är lov måste man hitta på lite saker. Har ju bestämmt att vi ska filma han och hans kompis när dom åker bob och hoppar och sen lägga ut på Youtube å dom bara längtar tills det nu dom! :) Dom har redan många planer på den filmningen! Nä nu ska jag ta en kopp kaffe å läsa morgontidningen i min ensamhet! Min älskade sambo är heller inte hemma! Ska berätta mer om vart han är senare för nu kaffe och måste börja planera dagens mat!



Min älskade Simon

Tävling
Förresten nu är jag med och tävlar om Sex and The City boxen!
Den måste man ju  bara vinna!
Vill ni oxå ha chansen att vinna den så gå till Lillys blogg
Lycka till!

Fredag dag 5

Ja i dag har jag varit å jobbat men slutade lite tidigare för vi fick tid på hälsocentralen så vi åkte dit för flera prover på Simon men doktorn där misstänker i alla fall inte diabetes och det känns skönt! Å när vi ändå var där så snacka jag till mig lite piller oxå :) Nu jäklar är det allvar! He he! Bantningen går fortfarande bra. Har nu klarat fem dagar utan nå onyttigheter å jag har ju berstämmt att en dag i veckan får jag äta det men nu har jag lite beslutsångest på om det ska vara i kväll eller i morgon.. hmm får se hur det blir, har ju inte planerat vad vi ska äta till middag än heller eftersom det varit så mycket annat. I kväll ska jag i alla fall äntligen få se PATRIK 1,5 som jag längtat efter att den filmen ska komma ut! Men i kväll är det dax Fiffi då får du se den!

Någon som sett den filmen?




Göran och Sven är ett homosexuellt par som har blivit godkända som adoptivföräldrar. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5". Men när Patrik anländer visar han sig vara någon helt annan än de trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.

Middag sen familjeläkarshoren

Japp vi åt köttgryta med koktpotatis, gjorde även en coleslaw och blandade i lite rödlök och purjolök! Blev ju skit gott det!
Efter maten la man sig på soffan och jäste men då lära vi in till läkarn med Simon för vi hade tagit kontakt med dom om lite saker så då ville dom att vi skulle komma in på en gång och ta prover för dom var rädd för att det skulle vara diabetes men som tur är så visade inte proverna på det i dag i alla fall. Simon fick göra lite flera undersökningar men dom ville att vi ska åka till hälsocentralen i morgon för flera prover så då är det bara att beställa tid där i morgon! Känns skönt att proverna i dag visade bra i alla fall. Hem sen och så hoppa Simon in i duschen för en snabbdusch å sen i säng! Klockan blev väl inte förrän strax efter nio han somnade men han somnade som en stock. Nu har jag själv precis tagit en dusch å satt mig vid datorn innan jag ska krypa ner! I morgon jobba igen, ska bli skoj!

Natti natti!

Torsdag

Ja i dag är det Torsdag och jag har varit och jobbat på dagis här hemma! Jätte kul att jobba där tycker jag! Bantningen har gått si så där i dag. Har inte ätit speciellt mycket alls i dag, inte onyttigt men nästan inget alls ännu men ska strax fixa lite köttgryta med kokt potatis och tror jag ska göra lite coleslaw i dag till för u går var det ju grönsallad och det är roligare att variera lite! Nu ska här skäras grytbitar!

Här kommer lite bilder från jobb i dag!




             
    Pytt i panna              Morötter m kokos och russin

     

Klicka på bilderna så blir dom större!

Tjingeling!
  

I Love Dollar Store

Japp då var dag 3 avklarad å det gick ju bra i dag oxå!
Efter min lyxlunch med vitabönor åkte jag in till Sandviken å handlade lite nyttigheter å just ja lära ju svänga förbi Dollar Store oxå och kolla om dom hade fått in nå nytt roligt och som alltid så kan man fynda rejält där! Jag är ett stort fan av Dollar Store och Rusta! Fattar inte varför man ska köpa samma grejjor som dom har på Dollar på Dyra Inredningsbutiker. Dom har ju nästan samma sker ju!
Som sagt så blev det fullkorns pasta med köttfärssås och grönsallad till middag!
Smög ner lite rårivna mörötter i köttfärssåsen för att få lite mer smak å för att Simon skulle få i sig lite grönsaker! Åh gissa om Simon märkte det?? Nä nä han sa bara åh vad gott mamma kan jag få mer? Och självklart fick han mera mat! Han vet fortfarande inte om morötterna och det kommer jag inte berätta förrän han blivit vuxen!

Dagens fynd på Dollar Store


Ser ni priset? Endast 40kr
Älskar sånna här tavlor!

40kronors tavlan på plats på köksväggen!


Dagens nyttighetshandling


Middagen med gömda rårivna morötter i.


Nu är det dax för tvtittande å vi ska lyxa till med att dricka apelsinjos som vi nyss pressat själv!
Sen blir det tidig kväller för i morgon ska jag jobba i köket här på dagis!

Promenad

Så ja då har man tagit dagens promenad i kylan! Måste bara tacka Beyonce för att hon sjöng i mina öron och peppade mig genom min promenad! 



Här har ni bevis på dagens promenad :)





     


Nä nu dax för Vitabönor lunch!



Onsdag dagen 3


Japp då var det dax för dagen 3 i mitt nya liv! 2 hela dagar avklarade nu! I dag blir det en burk vita bönor till lunch sen blir det nog köttfärssås (på vatten) till middag! I dag måste jag åka på arbetsförmedlingen i alla fall innan man blir utskriven å då blir man ju av med a-kassan inte för att det skulle göra så mycket får det är inte många kronor man får därifrån inte men men bättre än inget! Huvudvärken har i alla fall släppt nu men är lite krasslig fast bättre än i går i alla fall å det känns bra! Nästa vecka är det dax för sportlov för min son så då hoppas jag snön ligger kvar så man kan vara ute och åka skoter, åka bob å en massa lek i snön! Nu är det dax för att ta en kopp kaffe å kolla in Ellos hemsida för lite peppning av att förtsätta mitt nya liv :)

Dag 3


Frukost: hmm inte ett dugg sugen än men när det är dax blir det nog lite fil


Lunch: Vita bönor


Mellis: Keso och sallad


Middag: Köttfärssås och spagetti


Motion: Promenad.

See yaa

Rihanna

Rihanna


Rehab live in Montreal


Tävling

Nu är jag med på en tävling igen! Jag ger inte upp förrän jag vunnit en gång :)
Vill ni oxå testa er lycka å vinna på den här tävlingen så klicka på bilden för att komma till Beleza som har tävlingen.

Lycka till!


Jajamensan!

Så ja då var snart Tisdagen oxå över! Har nyss kommit hem från en skoter tur med Jessica, blev bara en och en halv timme i dag men skönt att hinna hem så man han titta lite på tv oxå! Har nyss ätit lite havregrynsgröt här i soffan :) Gott med nå varmt när man varit ute i kylan. Huvudvärker vägrar ge sig och känns som jag håller på bli sjuk. Hoppas det gått över i morgon när jag vaknar. Ska på det roliga Arbetsförmedligen i morgon å tröööka, så jäkla drygt att åka dit å säga typ hej sen ska man hem igen. Fan hoppas verkligen jag får det där jobbet så man slipper att ha med arbetsförmedlingen att göra!!! Gjorde i alla fall hel kyckling till middag. Kryddade den men soltorkade tomater, vitlök, purjolök och kryddor. Gjorde en sås på skyn som blev i grytan när kycklingen var kvar, redde bara av den sen blev det ris och sallad till! Super gott faktiskt å nada fett :)

Kyckling färdig för att åka in i ugnen.


Kyckling färdig för att åka ner i magen.


Nä nu är det bäst man kryper ner innan man blir hungrig igen :)

Två dagar avklarade av mitt nya liv.


Natti natti allihopa!

Halva dagen klar!

Uppdatering av min dag.

Så ja frukost lunch å mellis avklarad plus en liten promenad!

Blev som sagt gårdagens fiskgryta till lunch sen ett annat mellanmål än jag trodde men det gick bra det oxå!


Dagens Mellis!






Simon och min sparktur i dag!


My new life

Godmorgon!
Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, säkert så att min kropp saknar allt sött å onyttigt som jag inte åt på hela dagen i går! he he sockerberoende som man är! Men dagen i går gick ju hur bra som hellst faktiskt, känner mig nöjd å lika peppad att fortsätta i dag! Skulle väl ha tagit en promenad nu men så kallt ute, få se om det blir nå skoter åkning i kväll för om det blir det så är det en jäkla motion det! Får se hur det blir antingen promenad eller skoter nått av det måte jag i alla fall göra! Har nyss fått i mig frukost yougurt med musli. Tagit fram kyckling som jag tänkte göra till middag i dag. Det gäller att planera nu så man inte får för sig att stoppa nå onyttigt i det stora hålet som går hela vägen ner till maggen :)

Lycka till nu Fiffi det här klarar du!


Dag 2

Frukost: Yoggi och musli

Lunch: Gårdagens fiskgryta

Mellis: Koso och apelsin

Middag: Kyckling och ris och sallad

Dagens motion:
Promenad el skotertur

Vill ha...

Vill ha eller jag måste bara ha det här hårbandet!



Så snyggt!
Hittade det på ASOS.COM

Måndag=Bantning

Ja som dom flesta av mina Måndagar så tänker jag att i dag börjar nya livet med nyttig mat å motion!
Å i dag har jag lyckats än så länge i alla fall så nu återstår bara att hålla i det här den här gången!

Började dan med frukost sen en promenad sen lunch och en massa vatten. Har även tagit fram fisk som ska fixas till middag. Blir någon form av fiskgryta och potatis. Har inte bestämmt än men det blir nog bra!

Frukost: Lätt yoggi med musli.

Lunch: Räk och ägg sallad. 

Mellanmål: Keso och apelsin

Middag: Fiskgryta med kokt potatis.


Dagens lunch
Ägg och räksallad a`la Fiffi.



Mellis
Keso m apelsin.


Middag
Fiskgryta med kokt potatis och coleslaw.



Nöjd med mitt ätande i dag :)
Bra gjort Fiffi.



Godmorgon Måndag!

Godmorgon!
Har nu suttit å gjort en ny header å precis lagt in den men har fortfarande ett problem, hela bloggen hamnar till vänster hur jag än ändrar, vill ju ha den i mitten men måste fixa det lite senare för nu ska jag ta en kopp kaffe!
Ha en bra dag allihopa!



Min nya header.

Vad tycks?

Kany West

Dagens låt!
Kany West.
Hartless.



Kärleksbomb


Kryddor

Det är så roligt med kryddor tycker jag. Finns ju så fina burkar nu förtiden! Kunde inte låta bli att köpa lite nya kryddor när jag var på ICA. Tog ett ljusfat och ställde dom på och ställde bredvid spisen.
Blev fint å snyggt tycker jag.

Vad tycker ni?



Blev fint för en billig peng :)


Tvätt å städdag.

Godmorgon!
Ja i den här familjen är vi uppe med tuppen varje dag :) Simon har ju en kompis som sovit här så dom vakna rätt tidigt. I dag blir det tvätt å städ... så skoj nä men ett måste,sen får vi se vad det blir för väder om vi hittar på något ute!

See yaa

Gokväll.

Idag har jag och Jessica tagit en skoter tur med våra barn. Åh vilken härlig dag vi hade, solen värmde riktigt ordentligt! Sen i kväll så lånade vi åt våran skoter till Jessica och Rikard så dom skulle få åka lite. Anthon och Ludvig var här (deras barn) medans Jessica och Rikard hade en branfri kväll med skoter åkning. Anthon sover kvar här i natt så nu är det fullt bus å fniss inne i sängarna på Simons rum!

Lite bilder från dagen.



        


Alla hjärtans dag


Godmorgon!
I dag är det alla hjärtansdag!

En alla hjärtans kram vill jag ge till:

Till min älskade sambo som orkar med mig.
Till min mamma för hon är världensbästa mamma.
Till min lilla syster för hon är sååå gullig!
Till min lilla Simon för han är världens bästa kille.
Till min bästa vän Jessica för hon alltid ställer upp för mig.
Till en kille som heter Rikard som alltid fixar och hjälper oss.
Till en ursnäll tjej som heter Emma som kan behöva en kram nu!
Till moster Eva-Karin som jag tycker om så mycket.

Sist men inte minst vill jag ge en alla hjärtanskram till er som läser och kommenterar och är så snälla!
Kram kram på er allihopa!


En härlig dag i solen!

Så ja då var skoterturen avslutad å oj oj vad roligt det var.. helt slut i armarna. Å snacka om snö det var i skogarna där vi var å mycket snö betyder många fastkörningar för Fiffi å kör jag fast så sitter jag där jag sitter för jag orkar knappt rubba skotern men tur man åkte med två grabbar som fick ta över då :) Fiffi hoppa bara av skotern ( snö nästan till midjan) vänta på mina gentlemän man hade med sig så fixa dom loss skotern :) Härligt att åka med sånna som är så gullig å snäll! Tack för hjälpen grabbar, utan er hjälp i dag hade jag fortfarande suttit kvar i skogen. Å ni som läser lär ju få veta att det inte bara var jag som körde fast inte, dom var rätt duktiga dom oxå, ja ja jag var duktigast men men :) Hängde även på grabbarna rätt bra i dag så jag känner att det blev en bra dag tillslut! Nu har jag nyss tagit ett kokhett bad å satt mig i soffan, snart lägger jag mig ner här å då somnar jag nog väldigt snart :)

Här kommer lite kort fråk skoter turen.


Härlig vinterdag!



Rikard latar sig i solen!


Första fastkörningen. Rikard får hjälpa mig att få loss min skoter!

Freeeedaaaag!

Godmorgon!
I går när min sovmorgons dag var så blev det börja jobba kl 07.00 i stället på min son skola som "mattant" skit roligt faktiskt. Sen efter jobbet blev det träffa mamma och syster för lite mat på Mc Donalds sen soffan för jag var helt slut :)
I dag fredag var det äntligen dax för ett nytt försök till sovmorgon men då kom Simon hem före skilan började å lämnade lite saker här.. ja ja sovmorgon får bli i ett annat sekel. Struntade i alla fall med att gå å lägga mig igen.. sovmorgon är ett minne blott för mig :) Åkte i alla fall å köpte glykol och olja till skoter åkningen i dag. Ska ju hänga med grabbarna på långtur i dag, känner inte alls för det, vill ingenting just nu.. sovit som en kratta hela natten men har bestämmt mig för att inget ska gå åt pipan igen nu även fastän det är nära så därför ska jag hänga med dom i dag å det blir säkert roligt bara jag kommer i väg! Mamma kommer och hämtar Simon i från skolan i dag så jag ska kunna göra det här, tur jag har mamma och syster som ställer upp för mig när det är så här!

När jag klev upp i morse låg det en lapp på spisen från min älskade sambo.
Älskar dig!
Var stark!
Skicka ett sms när du vaknar / Din
Han är ju bara för snäll å omtänksam, stackarn kommer alltid i andrahand just nu men så är det när min son behöver mig mer än någonsin just nu! Kommer att gottgöra han en dag det lovar jag och det vet han. Han förstår mig till 100% å det känns skönt. Men för mig känns det jobbigt när jag fan inte räcker till för alla jag vill!

Min vän Jessica!
Önskar alla kunde ha min vän Jessica till sin vän!
Hon är sån otroligt bra vän som alltid lyssnar och tröstar mig när jag har det svårt. Fattar inte hur hon orkar med mig å du Jessica förlåt om jag är jobbig just nu men du ska veta att det är så skönt att veta att jag kan berätta allt för dig å du förstår och lyssnar och säger alltid sånt jag behöver höra. Tack för du finns min älskade vän Jessica utan dig så hade jag varit där nere igen nu. Tack tack älskar dig!

Trött

En trött Fiffi som hoppar över bloggnig i dag!
Ses i morgon!


Mamma!


Älskade mamma!

du finns där när jag behöver dig
du tröstar mig när ja behöver det
du höll mig i din famn
du vaggade mig & viskade tyst mitt namn                                        

du torkade mina tårar när dom föll ner
du håller mig uppe när jag inte orkar mer
du älskar mig för den jag är
du finns alltid här
du får mig att skratta när jag vill gråta
du lärde mig att vara rättvis & förlåta
du, älskade mamma, jag älskar dig så
du ska veta att jag aldrig låter dig gå
du mamma, det är för evigt du & jag
både natt som dag

jag älskar dig mamma
lova att du alltid kommer stanna!

Puss och kram från din dotter


Coleslaw

Skulle ut och åka skoter nu på kvällen men orkade inte, känner mig trött sliten ja inge bra alls i dag. Har mått illa och kännt mig yr och svimmfärdig till och från hela dagen. Ingen bra dag alls i dag. Har kört Simon till sin pappa i dag som ska vara där till på fredag så i morgon bitti ska jag få sova ut lite men valnar väl tidigt i alla fall bara för man får sova ut. I morgon ska jag och lilla mamsen gå på stan och fika lite, ska bli roligt och mysigt för det är ju inte ofta men har tid att umgås med mamma inte. I kväll blir det soffläge för min del å ska kolla på Semester Svenskar på tv 4 kl 20.00 och sen Efterlyst på tv 3 kl 21.00 sen brukar det ju alltid vara nå bra kl 22.00 efter Efterlyst så då går man vidare till sängen å knäpper på tvn där :) Mys mys i kväll!
Har precis haft min svärfar här på mat, bjöd på kokt potatis, panerad fisk, räkor, romsås och rårivna morötter!


Efterlyses!
Patricia Ekström min kusin jag har tappat bort din sida till din blogg å jag behöver den nu! :) Snälla skicka den till mig så jag får kika igen å följa ditt liv! :)

Här mamma kommer ett recept åt dig.


Coleslaw 4 port:

1/4 vitkålshuvud
1 morot
2 dl turkisk youghurt
4 msk majonnäs
salt & peppar

Ne-Yo


Stämpling till mord?

Godförmiddag allihopa!
Nu har man klarat av sin första arbetsintervju :) Gick skit bra och känner mig hur nöjd som hellst! Har inte kunnat gjort det bättre i från mig känner jag så nu är det upp till dom om att besluta om jag får chansen! Får inte svar förrän i slutet på februari, början på mars så det blir en lång vänta men hoppas på det bästa nu!

Angående något helt annat så ska jag förklara mig lite här. En sak som jag hade valt att inte prata om med mina egna ord och känslor men ska berätta ärligt nu från mitt hjärta.Har ju fått förfrågningar och undrande om var jag står angående min "vän" som sitter anhållen för misstänkt till stämpling till mord, utpressning mm. Min "vän" är alltid min vän och mig har han aldrig gjort mig något illa och skulle aldrig göra mig illa heller, jag vet var vi har varandra och angående hans anhållning nu så är jag kanske inte förvårnad att han sitter där han sitter nu, min "vän" har ju alltid varit med i ett antal mc gäng och även andra gäng och det har jag alltid vetat men min "vän" J har aldrig dragit in mig i något och alla borde veta vid det här laget att dom flesta som är med i gäng är mer eller mindre kriminella. Alla väljer sin egna bana här i livet och jag accepterar han som han är, då menar jag absotut inte att jag försvarar han för det han sitter inne för men har valt att inte lägga mig i det för jag känner min "vän" på andra vis, känner han som han är: en godhjärtad människa som gör ALLT för sina vänner! Känner även den gäng killen som han är oxå och visst han har säkert gjort många saker som är orätt i mångas ögon även mina men jag har valt att vara hans vän ändå och inte försöka bry sig så mycket om vad som händer i gängvärlden! Om ryktet stämmer om det han nu sitter inne för så säger jag att som man bäddar får man ligga och man ska sona sitt straff helt klart! Å Visst det är ett stort brott han då begått om det kommer fram att han gjort det som han sitter misstänkt för men jag väljer ändå att ha han kvar som min vän! Svårt för många att förstå men jag känner så och jag litar helt på mina känslor! Sen får alla tycka vad dom vill om han och mig men det är vad jag valt om han och mig! Men glöm nu inte att jag försvarar han för det han gjort utan jag väljer just nu den sidan han visar mot mig! Han har en underbar son som betyder mycket för mig, han behöver allt stöd han kan få nu och jag vet att min vän skulle ställt upp för mig om något hände mig så alla får tycka vad dom vill men i det här fallet så finns jag till för min vän och hans son!
Kriminella gäng är något vi aldrig kommer att förstå oss på men dom kommer nog tyvär alltid finnas oxå!

Hoppas ni förstår hur jag känner och du lilla moster Lotta :) som smygläser utan att heja får ta å skriva en liten kommentar en dag och har du några frågor så berättar jag gärna. Och glöm inte allihopa att även villka vänner jag har så är jag ända bara lilla Fiffi! :)

Nä nu ...

Nä nu var det äntligen slut på den här lååånga dagen, den har varit seg och typ inget att gör alls förutom en massa tvätt å sånt skit trök! Men nu äntligen får man krypa ner i sängen å kika lite på tv tills man somnar! I morgon så är det dax för intervjun å jag vet att jag tjatar om den nu men hallå det är ju faktiskt min första arbetsintervju ju å då får man tjata tycker jag :) he he kan ju lixom inte sluta tänka på att just lilla jag ska dit :) men i morgon så är det över å då ska jag försöka skriva om något annat he he lovar inget men ska försöka i alla fall!
Nä nu dax för sängen så man är pigg i morgonbitti!

Natti natti allihopa Kram Fiffi!



 

Anställningsintervju!



Ja i morgon gäller det! Min första arbetsintervju :)
Hmm vad har man på sig? Vad säger man? Hur beteer man sig? Ha ha jag vet ingenting!
Någon som har några tips?
Give pleas!




Gratis bio för alla!

GRATIS BIO FÖR ALLA!


Ja nu var det dax för mig oxå att gå med på GRATIS BIOs sida.
Kan det bli bättre än att få gratis bio biljetter hemskickade i brevlådan helt GRATIS? Låter i alla fall toppen tycker jag!
Var med ni oxå om ni vill ha gratis bio biljetter!
Klicka bara på bilden här nere!

Vi ses på bion!

Jordan Sparks och Chris Brown

Godmorgon!
I dag har vi minus 22 grader här.. brr riktigt kallt ute nu. Känns inte ens som man vill ut och åka skoter för då fryser väl ansiktet sönder!
Ja nu är det bara en dag kvar till min arbetsintervju! Nu är det nära alltså :) Så roligt det ska bli! Längtar riktigt! Ska ge gärnet för att visa vem jag är och hoppas på det bästa! Ni måste hjälpa mig att hålla tummarna nu så det går bra i morgon! Ja ja en dag kvar i alla fall så det visar sig vad som händer i morgon!


Här kommer en bra låt!

Jordan Sparks Chris Brown
No Air


Vad tycker ni om den låten?

Ha en bra dag!
Kram Fiffi

Natti natti

Nu går Fiffi till sängen och kryper ner å ska sova!
Natti natti allihopa!


UTMANING

Jag har blivit utmanad av Jennifer.


"Bloggaren skriver 8 fakta / vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta / vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar. (Kom ihåg att länka- spread the love!)"

1: Jag är beroende av handkräm.
2. Jag älskar att köra skoter.
3. Jag drömmer om att bli en stor bloggare :)
4. Jag blir tjatar tills jag får som jag vill!
5. Jag klarar mig inte utan min mobil, dator och cigaretterna.
6. Jag älskar att göra om hemma.
7. Jag blonderar alltid mitt hår.
8. Choklad kan jag inte leva utan.

Jag utmanar:

Gynning
Johanna
Linda
Maja
Patrik
Frida
Mia
Carro

SHEER COVER

Har nu suttit och kollat på reklamen om Sheer Cover och blir lika sugen varje gång att testa det! Jag blir alltid så där att jag tror på all reklam som visas och känner att det där måsta jag bara ha men undran är ju om det är så bra som det låter??

Någon som testat det?
Vad tror ni om det?
Kolla priset oxå ENDAST 399kr!



http://www.sheercover.se/

Saik vinst!

Saik vins i går mot Motala! Även fastän Magnus Muhren var avstängd från matchen. Där ser ni SAIK klarar sig fint utan Muhren, det såg vi bevis på i gårdagens match. Målen kom sent och man trodde på en förlust av SAIK i går men sen small det till och SAIK visade vad dom går för! Fint jobbat SAIK och bra passat av DANNE MOSSBERG! För mig är det DANNE MOSSBERG som gör SAIK till vad dom är i dag! Utan DANNE MOSSBERG skulle SAIK aldrig klara av alla mål dom fixat den här säsongen! Bra jobbat Danne!
Grattis SAIK till vinsten!

Måndag:
Klev upp med Simon och fixade frukost och skolväskan som skulle packas med skridskor sen bar det av till skolan för Simon och jag satt mig i soffan med en kopp kaffe och kikade på Vakna med the voise. I dag känner jag mig trött och sliten, känner mig nästan bakis ha ha. Fint väder i dag, massa snö och solen skiner för fullt här men kallt, tio minusgrader ute. Synd att det var så kallt annars hade man kunnat tagit en promenad he he skyller på minus graderna men egentligen har jag ingen lust alls med det i dag :)
Nä nu ska det fixas lite här hemma. Som vanligt! Pust och stön men har bestämmt att när Simon åker till sin pappa någon dag den här veckan så ska jag försöka ta det lugnt, ska bara vara å strunta i alla måsten för ett tag, känner att jag behöver det innan det brakar igen.


Här kommer en härlig bild från en fisketur i sommras!


5 mil senare

Så ja då var man nyss hem kommen i från en härlig skoter tur! Så mycket snö det var alltså sååå skoj var det! Vi var sex stycken som åkte runt en 5 mil så nu känner man sig rätt mör efter en helg fylld av målning, tapetsering och skoter styrning! :) Hi hi härlig träningsvärk kommer man ha i morgon när man vaknar men det var det absolut värt för nu har man nymåtat, nytapetserat och fått kört av sig lite i den härliga snön!
Nu är det bara tre dagar kvar tills jag ska på min arbetsintervju.. hi hi ska bli så roligt faktiskt och känner mig inte ett dugg nervös bara taggad för att visa upp mig och jag kommer se till att dom vill ha mig till varje pris! Är ju som född till det där jobbet ju och dom kommer aldrig vilja släppa mig :) He he önsketänkande från mig men önska kan man ju alltid.
Nu ska Fiffi krypa ner i sängen och vänta in träningsvärken. I morgon är det dax för skola och jobb för min familj, ja inte mig än då men kliver ju ändå upp med min son och fixar allt så han kommer i väg till skolan!

Sov gott allihopa!

Tack Jessica för en trevlig kväll! Du är bäst du! Vi hittar alltid på nå skoj vi :)

I kväll är det Fiffi tid! YES!

Så ja hallen är nu färdig målad, bara garderobsdörrarna kvar att tapetesra sen så jäklar är det klart! :) Pust!
Nu ska det bara ätas lite sen så är man redo för en skoter tur! Härligt att komma ut lite :)
Längtar och det kan behövas nu kan jag säga.... Tid för mig själv är inte ofta man har inte men i kväll så är det min kväll!



Jag och Marchal
(old pic :)

Snö snö mera snö

Härligt att vakna i mosre... det var tokmycket snö!! Yippi i kväll blir det åka skoter av för mig och min bästa vän Jessica!
Men nu ska jag måla klart hallen först!!

Se yaa Fiffi




Simon och min skoter.

Sveriges sexigaste man!

Här kommer en gammal goding!
Han måste ju vara Sveriges sexigaste man ju! Eller hur?
Han är ju såå snygg i den här videon!

Lyssna, titta och njut!

Martin Stenmark
7milakliv

Då var det Lördag kväll.

Hallen är nästan färdig målad bara lite småfix kvar som jag ska fortsätta med i morgon för nu blir det hoppa i pyjamasen sen i soffan å mysa med mina älsklingar! Härligt ska det bli!
Hoppas ni får en lika trevlig och mysig kväll som jag ska ha!

See yaa friends!
Puss å kram Fiffi.


Köksrust.

Godmorgon eller godmiddag kanske man ska säga :) Sov till tio i dag.. har jag väl inte gjort sen jag var 14 år :) ha ha det blev sent i går, spelade TP halva natten å gissa vam som vann? Jo jag så klart! Slog grabbarna med massor av tårtbitar!
Var en trevlig kväll och roligt att träffa Egget som man inte sett på hur länge som hellst!
Har suttit hela förmiddagen med att hjälpa han skriva en stämmningsansökan om att få rätten till att träffa sin dotter! Hoppas nu verkligen att det här kommer att lösa sig för han och hans dotters skull!

Simon har precis gått till skridskoplan för att åka lite och jag ska böra med att måla hallen tänkte jag!

Här kommer lite bilder från köket!

Rivning av tapeter


Nya tapeten på plats


Har även fått nytt kakel              Spislock                             Brödburk
   

Har hoppat över köksgardiner och andvänder persienner i stället.
 

Klicka på bilderna för att se dom i större format!

Känner ni mig?

   
 
Fiffi
1) Hur många år är jag?
 22
 25
 27
 30
 


Klicka på TAKE QUIZ  under min fråga så kommer flera frågor om mig!!




Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Så här får ni fler besökare till eran blogg!

Vill ni ha fler besökare til eran blogg?
Klicka då på bliden här nere!




Fredagsmys!

Så ja nu var allt klart med köket :) blev skit fint faktiskt, såå nöjd! Städningen är klar nu oxå så nu slappar jag i soffan en liten stund! I kväll så kommer lilla syster och Hassans kompis hit så vi ska käka lite och spela spel. Ska bli roligt men det värsta är ju att det toksnöar här hemma nu å Fiffi skulle gärna ta en skoter sväng i kväll men får väl stanna hemma och vara social i stället den här gången :) Men på Söndag har jag och Jessica redan bestämmt att vi ska ut en sväng! Längtar redan!
Nu är min kära sambo och hämtar hans kompis i gävle och dom skulle springa in å köpa ett usb bluetooth till datorn åt mig, kan inte leva utan bluetooth på datorn! Så jobbigt att dra fram sladden varje gång man ska föra över musik ellr foton ju.... Så nu kommer bilder slängas in här snart ska ni se :)

Och förresten mamma blir det loppis i morgon igen? :)
Call me lilla mamma! Puss på dig!

Fredag

Godmorgon allihopa!
I dag står det storstädning på shemat och fixa färg så jag kan fixa hallen i helgen.
Hoppas ni får en bra dag!

Här kommer morgonens låt!
Lyssna och njut :)


Till en kille....

Måste bara säga tack grabben för en trevlig pratstund! Skönt att höra att du mår bra efter omständigheterna!
Hoppas verkligen för dig och din fars skull att det kommer gå fort nu! Vet att du är en bra kille och det här klarar du. Glöm inte att jag finns och hjälper dig gärna. Din far står mig varmt om hjärtat och vet att han skulle göra det samma för mig!
Sköt om dig nu grabben!

Många kramar från lilla mig!

The end!

Äntligen så är denna dag slut.. så trött nu! Har hållit på sen jag vaknade nu å det känns i kroppen att jag vill sova en stund nu. Väntar på att sista kakan ska bli klar nu som sambon ska ha med sig till jobbet i morgon sen så är det kväller för mig!

Natti natti!

Klart.. bara resten kvar!

Tapeterna är nu på plats YIPPI! Äntligen! Bara lie småfix kvar nu sen köket klart! I helgen väntar hallen sen så får jag nöjja mig ett tag. Nu dax att fixa kvällsmat sen ska jag baka åt min kära sambo som ska bjuda på fika på sitt jobb i morgon sen så kommer Fiffi somna som en stock i kväll när hon väl får krypa till sängs :) Längtar redan...
Måste skynda mig nu så jag hinner sitta lite vid datorn sen oxå innan sovdax.

Morgonens låt!

Morgonens låt med CROSSFIRE
Lady



Ännu en dag med nya idèer :)

I dag så är Simon piggare och precis gått till skolan, så nu sitter man här med en kopp kaffe och tittar på Vakna med the voise! Härliga morgon men det här är väl lugnet före stormen, måste försöka fixa klart köket så det blir någon ordning där till  helgen. Hatar att ha det så här rörigt men det blir fint ska ni veta! Det är värt att ha den här röran ett tag :) Helgen kommer att bli måla av å jag har värsta iden :) hallen och köket flyter i hop typ å ska ju måla hallen i en grå färg som går i hop med kökstapeten och har två garderober i hallen som jag ska tapetsera med kökstapeten. Allt kommer att gå i hop lixom.. Så snyggt (hoppas jag)! Ni ska få se sen när allt är klart! He he så därför är det nu dax att fortsätt nu så jag blir klar någongång! Vi ses under dagen. Ha en bra dag allihopa!

Puss och kram från Fiffi!

Janet från Made in Sweden

Lär bara lägga in den här låten igen, kan inte få nog av den! Hon är ju sååå j*vla bra ju :)


Janet från Made in Sweden


Visst sjunger hon bra?

Full fart..

Full fart hela dagen. Blev klar men att riva ner tapeterna, spacklade och slipande. Fikade hos mamsen sen i väg på RUSTA å köpte fina tapeter. Hem igen satte upp nästan all tapet, lite kvar runt ett fönster. Lära ge mig för i dag för kvällsmat skulle fixas och min son skulle nattas och själv var jag helt slut oxå. Har kollat på Semester svenskar på tv 4 nyss och nu kollar jag på Made in Sweden, synd att det är sista programmet för det är ju skit bra tycker jag. Ska kolla klart nu sen ta lite fil och flinger sen sova så jag får nya krafter till morgondagens tapetsering.
Längtar tills jag blir klar hemma för nu är allt i en enda röra men det lär ju ta ett tag för än är inte ens köket klart och då väntar ju hallen.. Ja ja jag är rätt envis och ger mig inte i första tagen så så många dagar tar det nog inte...

0 premenuranter :)

He he ganska pinsamt :) Anybody like me?? hehe sånt är väl livet :)

Kaos

Vaknade i morse och klev in i köket.. Åh sån KAOS det är där nu!! Tapeter halft nerrivna och massa tapetrester på golvet ha ha såå stökigt. Det här är alltså typiskt mig, äntligen när jag gjort klart en grej å allt är fint, klart å städat så får jag för mig att hitta på något nytt å det blev samma visa den här gången :) när köket är klart så lär ju hallen oxå fixas å jag kan ju inte vänta heller för har jag fått för mig en sak så lär det ske på en gång! Nä nu lär jag fortsätta riva tapeter om jag ska kunna börja med tapetseringen någon gång. I dag blir det bara att greja hemma förutom att vi ska in till mamma å fika lite sen å då tänkte jag kika om jag hittar någon tapet som passar oxå.

See yaaa!

Lyckorus

Ja efter att jag hade läst mitt mail om att jag skulle på arbetsintervju så hamnade jag i ett lyckorus :) Började då riva tapet i köket för nu ska det tapetseras :) he he yes jag älskar att få hålla på å göra fint! Men fan vad det var jobbigt att dra tapeter, jobbigare än jag trodde faktisk å jag är helt slut nu, får fortsätta i morgon. Vet att jag vill ha någon grå svart tapet men inte vilken. Eftersom köket nästan går i hop men hallen så måste jag ju fixa hallen oxå :) där ska jag ha mörkgrått så därför en mönstrad tapet i köket. Måste försöka leta på en som passar i morgon. Snart är det dax att krypa ner i sängen och kika på Viktoria Silverstedt program.

Natti natti från en lycklig Fiffi.

Äntligen har det skett ett underverk.

Gissa vad som hänt mig i dag??? Jo lyssna ordentligt nu! Jag Fiffi Fia Ekström har fått mail från JULA och dom vill träffa mig för intervju den 11/2 för tjänsten jag sökt hos dom!!! Yippie yippe fatta hur många som sökt den tjänsten å fatta att lilla jag i alla fall ska få komma på intervju :) Åh happy days åh happy days! Oh nu blev jag helt pirrig! :) Så nöjd över mig själv nu! Så glad att i alla fall blivit antagen till intervjun i alla fall å nu lär jag hålla tummarna på att jag ska klara det hära!

Efter regn kommer solsken som mamma säger :) Hoppas hon har rätt!

Hälsningar en arbetssökande på JULA.

Mitt liv som knubbis

Ja jag fortsätter mitt liv som knubbis... Var nyss på affären en sväng och handlade lite mat å tror ni inte att en lite Kina Snacks påse ramla ner oxå! Fan blir så less på mig själv när jag inte kan låta bli sånt dära, det är ju så himla frestande och gott ju! Hur gör man för att klara av att låta bli choklad å godis?? Fan man kanske ska äta upp sig en massa mera kilon så får man ju operera sig.. verkar inte finnas något som heter bantning längre för dom som är kraftigt överviktiga nu förtiden inte utan nu heter det operation å pang tjong så har alla kraftigt överviktiga snart blivit smala här i Sverige. Verkar lättare att vara kraftigt överviktik än bara överviktig nu för tiden... fan blir så sur å arg när jag tänker på det. Alla lär väl banta, okej jag förstår vissa som håller på att dö av sin fetma men hallå då behöver dom mer än en operation dom behöver hjälp med att förstå vad mat innebär, för annars så kommer dom hamna på samma siffra på vågen snart igen.
Tror dom flesta "fuskbantare" Behöver psykolog hjälp mot sitt matmissbruk och inte bara en operation.
Ja ja det är min åsikt om bantning och operationer men vill även säga att visst kanske många operationer räddar många liv men jag vet att många ser det som en enklare väg än att banta!

Vad tycker och tror ni`??

Hej hopp från en tjock :)

Uppdatering om min "vän"

18-åringen får inte stanna 40-åringen får inte längre driva familjehem

Sandviken (Uppdaterad 16.33)
Den 18-åring som bott hemma hos den tidigare OG-ledaren flyttas till ett annat familjehem. Det beslutet tog socialtjänsten efter det att 40-åringen nu misstänks för en rad nya brott. - Det är inte förenligt med att vara familjehemsförälder, säger Per Lodin, chef för ungdomsenheten i Sandviken.


 

Familjehemsplaceringen ifrågasattes redan när det dök upp uppgifter om att 40-åringen tagit på sig rollen som Sverigechef för det kriminella nätverket OG (Original Gangsters). När mannen senare bedyrade att han hoppat av och lämnat sitt kriminella liv bakom sig, valde socialtjänsten att låta placeringen fortsätta.
- Hans bakgrund kunde ha varit en tillgång, säger Per Lodin.

Nu sitter mannen häktad misstänkt för bland annat stämpling till mord, försök till utpressning och vapenbrott. Vid husrannsakan i 40-åringens bostad och på hans arbetsplats i fredags fann polisen också en laddad pistol, hembränd sprit och dopningsmedel i form av anabola steroider.

Per Lodin trycker inte att det tidigare beslutet att låta 18-åringen vara placerad hos 40-åringen var felaktigt.
- Det var inget lätt beslut. Då tycker jag vi gjorde rätt, men det fanns mer som vi inte kände till, säger Per Lodin.

Han har själv samtalat med 18-åringen, som nu kommer att flyttas så fort socialtjänsten hittar en annan placering.
- Han har fått en väldigt bra relation till 40-åringen, men han är också besviken över det som har hänt. I dagsläget tror vi att han är väl medveten om att han inte kan bo kvar där.

Denna artikel är tagen i från Gefle Dagblad


Dax för kvällsmat.

Ja här hemma är det nu dax för kvällsmaten.
I dag blir det helstekt kyckling i ugn med ris har även gjort en coleslaw till det. Jag älskar coleslaw och hoppas den här blev god. Hittade receptet hos en annan bloggare å hon verkar ha koll på sin sak :)

Nu ska vi äta lite här hemma sen ska jag leta efter en LITEN dator.... Vill såå gärna ha en helt EGEN dator som bara är MIN :) Im a ego ha ha!

UPPDATERING:
Maten blev toppen god :)
Datorn ska jag önska mig i alla hjärtans dag present av min älskade sambo ha ha jag är ju så smart!!
Eller vad säger ni??

Besöks rekord :)

Yes i går hade jag mitt besöksrekord! He he såå stolt nu!
Tack tack å glöm inte skriva en kommentar är ni gullig!

Måndag

Godmorgon!
I dag är Simon hemma från skolan för han har ju sån hosta... Anthon (simons kompis) är oxå hemma från skolan för sin hosta så han fick komma hit en stund å spela lite dator med Simon.
I dag skulle jag börja mitt "nya liv" med bantning å promenader men känner inte alls för det i dag, Söndagar känner jag alltid att i morgon börjar dagen på mitt nya liv och jag känner mig skit taggad men när måndagen kommer så dyker alltid något annat upp å humöret vill inte alls ha ett nytt liv. Fan måste skärpa miig och sätta fart nu för jag vet ju att jag kan om jag bara kommer till beslutet att ge mig fan på det!! Men hur kommer jag till det beslutet??? Får sätta mig å kika i nya kataloger med vår å sommar kläder i så jag får lite insperation tror . Då får jag alltid ångest å önskar alltid att jagvar smal för det finns så mycket kläder jag skulle vilja kunna ha... Skulle behöva en kompis att kämpa med och mot, mycket enklare att göra det i hop med någon, någon som kan peppa en när man själv håller på att ge upp!

Uppdatering om min "vän" som nu sitter häktad.
Finns inte mycket att säga i dag om det, förutom att han nu sitter häktad och erkännt tre brott.
Dom har 14 dagar på sig att väcka åtal nu så det är bara att vänta.

Mina ord om om han (J):
En bra kille som alltid ställt upp för mig.
En kille som jag haft sååå roligt med ( Säkert mina roligaste dagar i livet)
En kompis som jag innerst inne vet var jag har.
En vän för livet och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Natti natti

Nu är det kväller för Fiffi!

Sov gott allihopa!

Häktad

Uppdatering om min "vän"


Fosterpappan häktad - erkänner brott mot vapenlagen Hudiksvall/Sandviken Den före detta OG-ledaren häktades under söndagen vid jourdomstolen i Hudiksvall. Han erkände tre av punkterna där han misstänks för brott. Men han förklarar sig fortfarande oskyldig till stämpling till mord.

Med jackan för ansiktet kom den 40-årige före detta lokale OG-ledaren till jourdomstolen i Hudiksvall, där förundersökningsledare Christer Sammens begärde honom häktad.

40-åringen är bland annat misstänkt för stämpling till mord och försök till utpressning. Efter husrannsakan i hans hem och på hans arbetsplats har även tre andra misstankar tillkommit. Dessa tre erkänner han.

Det rör sig om brott mot vapenlagen, brott mot alkohollagen och brott mot dopningslagen.

40-åringen köpte sig fri från ledarrollen inom Original Gangsters efter det blev känt att han hade en 18-årig pojke familjehemsplacerad hos sig.

Brotten som han misstänks för ska ha ägt rum under december-januari.

Har misstankarna samband med hans roll i OG?

- Ja, det finns en koppling där, säger Christer Sammens.

Förundersökningsledaren är annars mycket förtegen om detaljerna kring misstankarna mot 40-åringen. Han ska enligt misstankarna ha förmått någon att utföra ett mord, som dock inte fullbordades. Vem som ålades att utföra detta mord, på vem och av vilken orsak, kan Christer Sammens ännu inte uttala sig om. Inte heller kring detaljerna runt försöket till utpressning.

Stämpling till mord anses vara lindrigare än ett fullbordat brott. Högre straff än fängelse i två år får dömas bara om det fullbordade brottet ger mer än åtta års fängelse.

Socialtjänsten i Sandviken har i nuläget inte bestämt sig om 18-åringen ska placeras om.

Åtal ska vara väckt inom 14 dagar

Artikel tagen i från Arbetarbladet.se


Matchens bilder

Här kommer bilder i från dagens SAIK match.
Rätt dåliga kort för jag glömde kameran och fick andvända mobilen.




PIGGE. SAIKS maskot värmer upp publiken.


Danne Mossan Mossberg glider fram..

Danne                                             
    

Danne ramlar lite :)



Grabbarna grus :)

Matchens spelare så klart!

Precis. Danne Mossan Mossberg blev matchens spelare i dagens match mot Edsbyn. Tyvärr förlorade SAIK men dom var duktig å enligt mig så utan Mossan så skulle inte SAIK komma långt inte. Fan Mossan håller igång laget och ser till att det händer grejer på plan och gjorde även två super mål i dag.. Glad för att han blev utsedd till matchens spelare i dag för det hade han verkligen förtjänat. Grattis Mossan!

Ska lägga ut bilder från matchen lite senare, ska natta min lilla krassliga son först!

Tjingeling

Häktningsförhandling

I dag blir det troligtvis häktningsförhandling för min "vän". Här kommer ett urklipp ur Arbetarbladet om han.
Läs det och se vad som skrivs och tyck gärna till under komentarer!

Förre OG-ledaren kan häktas i dag

Sandviken Häktningsförhandling mot den anhållne före detta OG-ledaren från Sandviken hålls under söndagseftermiddagen. Han är misstänkt för stämpling till mord och försök till utpressning.

Den 40-årige mannen sitter nu anhållen i Sandviken. Polisens jourhavande förundersökningsledare Leif Hagelin säger att häktningsförhandlingar mot 40-åringen troligtvis kommer att äga rum under söndagens eftermiddag..

Misstanken om stämpling för mord tyder på att 40-åringen antingen har planerat ett mord eller förmått någon annan att utföra det. Något mord har dock inte genomförts.

Under fredagen gjorde polisen en husrannsakan i 40-åringens hem och på hans arbetsplats.

Arbetarbladet har tidigare skrivit om att 40-åringen har en 18-årig pojke familjehemsplacerad hos sig.

Per Lodin, chef för ungdomsenheten på Sandvikens kommun, säger att de under lördagen har kommit fram till att inte omedelbart flytta 18-åringen utan att de ska diskutera frågan vidare.

- Vi ska prata med familjen, säger Per Lodin.

Den 40-årige före detta OG-ledaren köpte sig fri från organisationen för att kunna fortsätta ha 18-åringen placerad hos sig.


SAIK- EDSBYN

Japp i dag var det dax för SAIK hemmamatch mot Edsbyn. Edsbyn blev ju Svensk mästare förra året så det kommer bli en hård match i dag men jag tror och hoppas Saik tar dom i dag.. skulle vara så skoj om dom klarar det här i dag!!!
Saik är på topp nu så Svenska mästare 2009 är nära för dom nu!
Vill ni se mig eller matchen på tv i dag så kolla på Svt kl 15.45.
Heja heja SAIK


Härliga morgon!

Oj oj vilken härlig morgon att vakna till.. Bloggen hade nu när jag vaknade haft mer besökare än jag någonsin haft bara nu på morgonen he he härligt.. hur kommer den här dagen sluta på min besöksräknare tro?
Tack tack allihopa som kikat in till mig under morgonen och tack för alla som kommenterat.! Mera mera komentarer tack :)

RSS 2.0