MYSDAGEN


Simon spelar dator efter han nyss tagit ett bad.

Tisdag.

Godmorgon!
Vaknade strax före åtta att Simon kom hem, han hade ont i mage och var ledsen. Han var mamma sugen, vi har ju inte träffats på över en vecka så han ville vara hemma med mig i dag å jag kunde ju inte skicka i väg han när han var så ledsen. Så i dag är vi hemma och myser bara vi två, vet att man inte får vara hemma i från skolan bara så där men vi skyllde på magen :) Nu har vi ätit frukost och ska krypa tillbaka ner i sängen och mysa framför tvn.
Ses senare.

21.05
Så nu var jag tillbaka här igen då! Roligt va?? haha.
Min dag har inte varit nå speciellt att berätta om, har mest legat i sängen och myst, sovit och tittat på tv med min lilla älskling! Skönt att han har varit hemma i dag, kände att vi behövde få ha en dag för oss själva! Puss min lilla älskling.
Å gissa vad vi åt till lunch... Jo äntligen fick jag mina stuvade makaroner... sååå gott! Till middag gjorde jag hemgjord potatismos och kött, GRIS kött :) snacka om det är gott med gris i bland eller hur älskling? :) Ramadan sista dag i dag är det ju oxå, skönt för familjen Khries, fattar inte hur dom klarar det! Fick hem en resekatalog i dag åååååååå jag vill till Thailand! Ska ju jobba torsdag fredag så få se om dom pengarna räcker för oss tre till Thailand två veckor.. haha nä skulle inte tro det men drömma kan man ju. Å förresten jag har en ny favorit i Idol nu Kevin heter han snacka om att han kan sjunga! Villken röst, synd bara att han inte ser så skit bra ut men han kommer jag att hejja fram till final så hans mamma får se han på final i från himlen!
Nu ska jag strax sätta i gång med att göra matsäck åt simon som ska på utflykt på skolan i morgon, skönt att ha det gjort i kväll redan så slipper man hålla på med det i morgonbitti! Efter jag skickat i väg Simon till skolan så kommer moster Eva för vi ska ut på nya äventyr i Dalarna! I morgon kommer det gå bra känner jag! Men Eva rök du det är lugnt det jag fixar kunder ja :) Får ju sällskap i alla fall å det är skönt! Nä nu ska jag sluta prata om mitt spännande liv (not) för i dag.

Godnatt mina vänner!


Måndag igen!

Sov nästan till tio i dag.. ja jag är helt chockad själv :) Men så himla skönt, somnade som en liten gris i går när jag la mig i sängen! När jag vaknade fick jag ta mitt svenska morgonkaffe och dagens tidning och sätta mig på min lilla pall under fläkten i köket! Finns det nå härligare?? Sen var det dags att köra i gång lite tvätt och packa ur resväskan. Pratade en massa i telefonen oxå sen en dusch sen bar det av till stan för att hälsa på mostrarna! Skönt att se dom och det där med ljusen kommer bli kanon det känner jag!! vi bestämde att vi skulle åt andra hållet på Onsdag och nu är inte inte många kartonger kvar innan första båten är rodd till land :) Sen resten kvar men första målet snart nått! Nice! Sen var man hungrig i kulan så då åkte jag förbi mamsen på hemvägen å fick lite mat där innan jag åkte hem. Sen kvart i sex kom hassan hem å då åkte vi till familjen Khries och fick kvällsmat! Som jag inte ätit arabiskmat nu ett tag fick väl fortsätta en dag till men i morgon blir det stuvade makaroner kan jag lova!! På hemvägen var vi förbi Willys å storhandlade mat eftersom det var eko i både frys och kyl här hemma, men nu är det påfyllt igen så vi kan mätta alla våra magar här hemma igen :)

Nu är det kväller för Fiffi känner jag!
Have a nice night! (Visst är jag duktig på engelska nu efter en veckas övning)

Puss & Kram
Ses i morgon!

Tunisien resan men mamma och mormor.

Här har vi precis parkerat bilen och nu börjar resan.

En vecka senare! (Söndag)

Borta bra men hemma bäst säger då jag!
Så nu har man varit bort en hel vecka, ja vad säger man?? Det har varit både bra och däligt. Vädret har varit till och från hela veckan. Härliga dagar på stranden har vi haft jag och mamsen, roliga shopping turer med mycket prutande och roliga fynd :) Kvällarna har varit lite jobbiga i bland, har längtat hem ganska mycket då men sen när solen har gått upp igen har jag mått bra! Finns det nå härligare än att få ligga på stranden vid havet under den stekande solen? Nääää det är mitt liv det! Har funderat lite.. skulle vilja ha ett eget hotell i utlandet ja, ja mitt eget alltså å sköta det själv. Ett litet mysigt hemtrevligt ett på stranden, jag och min lilla familj skulle bo där och sköta det. Eller så får jag göra det när Simon blivit större, det är i alla fall en dröm jag har! Vill resa mer nu känner jag, nästa resa blir med familjen i alla fall. Thailand skulle inte vara helt fel! Känner att simon är stor nog nu för att följa men och han skulle trivas hur bra som hellst på stranden! Kan man åka med mormor en vecka så kan man åka med Simon kan ja lova :) Nä nu ska det sparas pengar eller först kanske jag ska se till å få några men sen så blir det spara och sen bär det i väg!!!
Skönt att vara hemma igen! Har ätit en pizza legat i soffan å kollat på tv. Kan det bli härligare?? Knappt! Nä nu ska jag strax lägga mig i MIN säng utan alla flugor :) har varit vaken sen fem i morse så jag känner mig rätt slut nu!

Sov gott nu moster Svea!

Puss och godnatt sverige :)
Ska lägga in lite kort i morgon från min oförglömmliga resa till Tunisien men mamma och mormor.

Lördag

21.20
Godafton!
Har haft fullt upp sen jag vaknade i morse! Har nu fixat allt inför resan i natt och allt för familjen som ska vara hemma!
Gud fattar ni om några timmar är jag på väg... oj oj vad härligt det ska bli! Sola hela dagarna å mysa på kvällarna! Men ärligt så kommer det att bli jobbigt att vara i från mina älsklingar sååååååå länge! Men dom kommer ha det bra, dom ska ha bus vecka och jag ska inte få veta vad dom gjort på hela veckan och simon ska tjuv sova på min sida i sängen :) Åh vad jag älskar dom!! Tack Hassan för du ställer upp för mig så jag får komma i väg lite! (LOVE YOU) Bättre sambo än dig går inte att få tag på! Förresten var hem till mormor i dag för jag hade handlat lite åt henne å snacka om att hon hade resfeber, tänk er själv aldrig flygit eller varit utomlands! På tiden att hon skulle få komma i väg tycker jag! Hon hade packat å donat när jag kom men var lite orolig för hon hade faktiskt åtta par trosor med sig och hon tyckte dom vägde så mycket :) Hon visade mig dom å sa att hon hade rätt stora så det kanske var därför dom blev tung ha ha hon är ju för gullig hon! Nä nu ska jag packa i det sista i väskan och hoppa på den så den går att stänga :) har kläder med mig för en månad typ.. men men bättre med för mycket än för lite :) Sen ska jag vila lite om jag inte får feber (resfeber)
Nä nu säger jag bara bye bye Sweden, Tunisia here we come!
Vi ses om en vecka!
Puss och kram på er!
Älskar er Hassan Simon och lilla syster, ta hant om er nu!

Ps! Lycka till med ljusen nu mostrar!

Här nedan kan ni följa oss på vår resa.
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=317853&userId=152001

Fredag

08.55

Goodmorning!
Så nu har jag vaknat och duschat. Ska och träffa mamsen snart för vi ska vara på Ticket kl 10.00. Ska kolla om det finns någon resa fast jag har inte bestämmt mig om jag ska med än... Fan vad jobbigt det blev nu när dom lära åka så snabbt! Känns jobbigt att sticka i från dom här hemma, typ bara lämna över allt på dom men alla säger åk... klart dom klarar sig utan dig. Jo jag vet men vet inte varför det känns så svårt. Är nog bara egot som kommer fram å tror att allt måste skötas av mig! Innerst inne vat jag att det skulle gå jätte bra för Hassan är faktiskt helt underbar med Simon och det kanske skulle vara kul för dom att vara utan mig en vecka? Hmm vad tror ni, vad skulle ni gjort? Fan vad jobbigt det är!!!!
Äh jag sticker till mamma strax i alla fall och ser hur det känns när vi är å kollar på resa, kanske inte ens hittar någon, då blir valet lätt i alla fall :)
I dag kommer min älskade son hem i alla fall och i kväll blir det mys i soffan kan jag lova!!
Måste skynda vidare nu vi hörs senare!

      SIMON



20.00
Oj oj villken dag jag haft!
Hämtade mamma och åkte till resebyrån å väl där bestämde jag mig efter mycket om och men!
Ja jag hänger med dom och vi sticker redan på söndag morgon, planet går 06.00 så vi åker hemifrån på lördag natt.. ja i morgon natt redan... gissa om jag har haft och har fortfarande fullt upp! Tok mycket att fixa, inte bara att packa åt mig själv inte, ska ju fixa för min familj som ska klara sig utan mig oxå :) Har nu fixat all tvätt handlat å skrivit typ tusen lappar åt Hassan så han inte glömmer något!! Hi hi tror hela världen kommer rasa här hemma utan mig ja :) Nu är min älskade Simon hemma i alla fall och vi har nyss spelat FIFA med honom.. ja jag vet, super tråkigt men Simon ville ju så gärna så jag ställde upp, inte för jag fattade något bara tröck på alla knappar samtidigt ja :) Simon blev nöjd i alla fall när mamsen var med på en match! Oj snacka om jag är nervös nu inte för resan men för allt runt om kring! Nä nu måste jag fortsätta här hemma!
Föresten det är till Tunisien jag ska om ni vill veta!
Hej så länge :)

Torsdag


19.30
Gokväll!
Sov typ hela eftermiddagen ända fram tills Idol började i går. Vet inte vad det var med mig, trodde jag skulle bli sjuk men i dag har jag varit pigg, var nog bara slut som människa!
I morse när jag vaknade så var det bråttomt, skulle träffa mostrarna innan resan till Uppsala så påklädningen här hemma innan gick bra, hade lixom ingen tid att leta fel och volanger :)
Hämtade upp moster hos andra moster och sen bar det av på en tripp till Uppsala.
Resan dit gick jätte bra. När vi väl var framme så var vi ju jätte hungriga och som ja sa förut vill amn inte möta kunder med en mullrande mage så då bar det av till till första mat ställe. Burger King var det första vi såg så vi beställde ett varsit Agnus meal eller som moster sa när hon beställde två nr 4.. ha ha hon vågade inte säga Agnus :)  ( Vi gick bort dom kalorierna under dagen ) Ja ja nu var vi mätta i magen å redo att besöka ljusköpare! Vi satte i gång och letade efter blomsteraffärer. Vi hittade ett köpcentrum och där såg vi vårt första besöksoffer! Frågade moster om hon eller jag skulle ta det men hon var nervös så jag kunde väl börja tyckte hon... ha ha så fortsatte dagen med att jag besökte affärerna och hon väntade utanför för jag hade ju börjat så då kunde väl jag lika gärna fortsätta. Efter vi hade gjort stan så försökte vi leta lite utanför men inte med något bra resultat, tok svårt att hitta när man vet nada shit om var man ska leta. Ja men känner oss rätt nöjda efter dagen, vi fick komma ut lite, se lite folk och skratta en hel del. En mysig dag alltså! Nu är jag hemma och har lite beslutsångest om hur jag ska göra med utlandsresan. Mamma måste åka i början av veckan för hon ska till doktorn veckan efter¨å lär vara hemma till dess. Simon är ju här med mig nästa vecka så det känns lite jobbigt om jag ska vara borta hela veckan han är här, ska fundera lite till på saken. Tack min älskling för du ställer upp för mig och tar hand om simon om jag skulle åka! Vet att ni skulle ha det jätte bra utan mig! Älskar dig my love!
Nä nu ska jag fixa en äggmacka innan idol börjar! Ägg är väl inte så onyttigt? Smörgås? Nä struntar i om det är onyttigtför nu efter den här dagen är jag värd lite äggmacka i soffan till idol!
Tack moster för en toppen dag! Nästa gång blir det största staden! ( Öva hemma på familjen att vara försäljare så kommer det gå bra! ;)

Onsdag

09.30

Godmorgon världen!

Så ja då har man vaknat igen! Har precis kokat mitt morgon kaffe hoppat i mysisarna och slängt in en tvätt i maskinen.
Måste fixa lite här hemma i dag innan jag åker ut och säljer ljus i dag. Har inte tagit hant om mitt hem nu på några dagar och det som är van med attt bli om pysslad varje dag :) Stackars mitt lilla hem.. Hmm inte för jag vet riktigt vad jag ska göra här hemma för det är ju inte stökigt precis! Men men får vika lite tvätt i dag å det är fan det värsta jag vet, spelar ingen roll om man lyckas vika klart allt och får in det i garderoben så kommer det alltid ett nytt lass som ska vikas, ja ja men lär väl göra det i alla fall! Förresten så är det ju dags för mig att gå in i min garderob och leta fram sommarkläderna igen. Ska troligtvis åka till turkiet i slutet av nästa vecka men mammsen och mormor. Ja med dom!! Ha ha tycker det ska bli jätte roligt att åka med mamma och mormor faktiskt, skönt... ska bara ligga på stranden å sola, läsa och små slummra lite när jag känner för det ( ingen att hålla koll på ) Bara mig själv att tänka på. HÄRLIGT!
Mormor visade sin nya baddräkt härom dagen gissa om hon är taggad på resan nu! TURKIE HERE WE COME!
Ska bli roligt att åka med dom för min mamma är ju bäst i världen och behöver verkligen få komma bort ett tag nu å för inte snacka om mojjan då, jo du hon är inte som alla andra mormorar hon inte. Hon kommer vara den som mammsen och jag får släpa hem på kvällarna när vi "yngre" är trött. Min mormor är cool hon och kommer älska livet i turkiet ja hon kommer älska turkarna där nere oxå! Håll i tänderna mojjan för snart bär det av till varmare vidder! Ha ha det lär bli en resa jag sent kommer glömma!
Ja men nu till min garderob. Har ni aldrig sett kaos så är ni välkommna hem till mig för där innne är det total kaos!!!
Hittar ingenting där inne. Har funderat om dom kläderna som är där inne verkligen är mina?? tror nästan inte det för dom passar ju inte mig i alla fall. Någon har varit och bytt kläderna till en mindre storlek för på min kropp passar dom knappt i alla fall. Taskigt gjort av den som gjorde så mot mig!
Äh inse fakta fiffi kläderna är dina. Det finns tre alltrrnativ att välja bland.
1. Köpa nya i rätt storlek ( för dyrt )
2. Banta ( Hmm rätt jobbigt )
3. Trycka på dig dom och låtsas att inget hänt. ( Billigast & Enklast )

Ja precis jag fortsätter som jag gjort ett tag och trycker på mig dom som vanligt!
Moster säger att man ska ha lite "volanger" för det har hon läst av Mia Törnblom. Har lite svårt att förstå dom ja men ingen är väl perfekt.
I kväll blir det något program om två tonåringar som ska försöka uppfylla sin dröm om att bli plastikopererade.Det måsta jag bara se! När jag blir ÄKTA lyxhustru så ska fan jag oxå operera mig lite här å var. Jag tänker göra det i Libanon ja för du snacka om det är billigt där, vet en tjej som gjorde sillikon tuttar där i sommras och hon betalade bara 350 dollar ja det är sant 350 dollar bara det är ca 2450 svenska kronor! Otroligt men sant. Här i sverge kostar ju sånt en förmögenhet.
Just ja i går kväll var bettskenan i igen å allvarligt så börjar jag redan tröttna på den, smakar ju inte gott när det små rinner å man sväljer det, man mår lite illa efter en stund. Men faktiskt så tyckte jag att när jag tog ur den så var tänderna lite lite vitare i alla fall om inte så blir dom renare för man blir helt len på tänderna. Det står även att man ska dra ner på kaffe nikotin och kryddstark mat om man ska nå ett bra resultat men jag gör inte det för vaddå vad ska man då ha för lyx här i vardagen??? Jag väljer hellre kaffe och nikotin än vita tänder just i dagsläget men det kanske kommer en dag när jag känner att vita tänder är bättre än det andra. ( säger till den dagen )
Nä nu så är det dags för dagens dusch och lite pyssel här hemma innan jag ska åka in till storstaden igen.

På återseende.

14.30
Så nu var man hemma igen. Åkte bara till lill staden besökte tre butiker, en beställde en skulle återkomma via telofon och en tackade nej. Två av tre i dag i alla fall, bättre än inget! Hade tänkt åkt åt andra hållet på eftermiddagen men orkar inte känner jag, inge pigg alls, fryser och ont i huvudet så nu ska jag krypa ner i soffan med filten å hoppas jag blir piggare tills i morgon för då bär det av till Uppsala. Var hos mammsen å fick lunch oxå. Potatis mos och kött! Finns det nå bättre än att få komma hem till mamma å äta mat?  man behever knappt ta undan tallriken efter sig :) Skönt att vara hos mamma i bland får då får man vara liten och bli ompysslad igen! Just ja å när ja kom ut i från mamma så tront på fan jag hade fått p-böter!!!! 300 spänn snacka om less man blir. 300 kr är ju mycket för mig nu när jag inte fått pengar på snart 3 mån..  så onödigt att parkera där fiffi!!!!! Nä nu ska jag krypa ner i soffan å vila å drömma om en rik framtid!
Hej så länge.


The family

                                                                                                 
  MEE

                
♥Min Stora kärlek♥                             ♥Min lilla kärlek♥

Tisdag

Vaknade av telefonen kl 8.55 min kära vän ringde och väckte mig.. brukar alltid vara vaken då men för en gångs skull sov jag då. Gör inget att hon väckte mig tycker om att gå upp i tid ja. Ja jag vet jag börjar bli gammal :) Knäppte på kaffebryggaren, pratade i telefonen och drack mitt morgonkaffe. Pratade alldeles för länge, skulle ju ut och fortsätta att sälja ljus men får ta det efter lunch i stället. och så var det dax för att sätta på sig dagens kläder (hatar kläder eller min kropp just nu ) Hittade i alla fall min sambos jeans och ja tro det eller ej men jag kunde ha dom!!!! Så ja fiffi bra jobbat dom får det bli i dag! Skönt att det var avklarat! Sitter nu och väntar på att klockan ska bli efter lunch så jag kan ge mig i väg på nya äventyr. Gick ju bra i går tycker jag för att vara första gången och känner på mig att det kommer gå bra i dag oxå! Känner mig på bättre humör i dag än i går efter allt klädkrångel! Och just ja i dag har jag ju lite vitare tänder oxå, provade ju bettskenan med blekmedel i går.. ja ja inte för att det syns men det stod att man lära använda den några gånger innan resultat och i kväll åker den på igen så snart så har man hollywood smile (eller så inte) Hoppas i alla fall!
Nä nu ska jag i väg och möta världen!
Önska mig lycka till!
Lycka till fiffi!
Tack fiffi!
Så ja nu känns det bättre :)

Berättar i kväll om hur det gick!

Gå gärna in på www.minnesljus.com och kika på mina mostrars verk!
Helt fantastiska ljus faktiskt!


See yaaa.


17.00
Så ja då har jag precis kommit hem igen efter en sväng till stor staden å ja det gick super bra! Sålde 20 kartonger med ljus! Över förväntningar faktiskt, ska tillbaka i morgon för jag har bestämt träff med två ställen och hoppas jag lyckas lika bra där. Första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att bya obekväma kläder till mysisarna och en stor tröja! Tack till dig som uppfann mysbyxorna! Ett liv utan dom skulle inte vara ett liv, skulle vara en mardröm!
Ja ja mysisarna på och en alvedon i magen pga fruktansvärd huvudvärk sitter man nu här igen framför datorn, ska nu lägga in beställningarna och sen är det dags att laga kvällsmat till familjen.
Måste fixa lite nu, ses sen!

Bye bye

21.00
Ja jag vet att jag börjar bli tjatig men älskar att skriva här!!!! Läs inte om ni inte vill :)
Så nu har jag nyss tittat på Idol och det ä ju bara för roligt att se på, i dag var det en kille som var med som jag tror vinner årets idol, kommer inte i håg vad han heter men ska kolla upp det strax så återkommer jag med hans namn. Robin Bengtsson hette han.
Pratade med moster innan idol och hon berättade att butikschefen för stället jag var på i går hade ringt och var jätte intresserad och ville beställa massor av ljus. Gud vad glad jag blir! Lyxhustrun närmar sig :)
Struntar i vikt nu och koncentrerar mig på ljusen tror ja, känns som det går bättre så!


23.00
Nu börjar huvudvärken komma sig smygandes så känner att det är dax för sängen.. har suttit här framför datorn nu ett tag, glasögonen är på och bettskenan med blekmedel suttit i ett tag.Känner mig verkligen vacker nu :) NOT!
Snart så kommer jag att bli det... Drömmer; hoppas och önskar det i alla fall. Tur man har folk som älskar mig för den jag är! Förresten tack för sällskapet i dag lilla syster, du är bäst du! Älskar dig min vackra syster och bästa vän! Puss på dig♥

      ♥Lilla syster♥

Min dag i dag: Toppen!

Sov så gott!
Ses i morgon.


Måndag igen!

Började min dag med ett utbrott över min vikt.. hmm hur kunde alla kläder bli för små? Jo jag tror jag vet!
Blev sambo för något år sedan och intresset för god mat och hemmakvällar blev mitt liv :) Men jag lovar hat haft en härlig lung och mysig tid! Och än är den inte över men måste nog börja röra på mig lite igen innan man rullar farm.
Äh slut pratat om min vikt nu, är som jag är just nu (rund och go )

Slängde i alla fall på mig ett par brallor och en tröja tillslut och stack till mina små mostrar i "viken"
Vi hade företagsmöte :) gick igenom det sista inför min första kundträff.
Satte mig i bilen stack till Maxi å köpte en penna och en banan ( ville ju inte att det skulle mullra i magen när jag ska sälja inte ) Nervös hann jag bli i bilen på väg in till affären där jag nu skulle fråga efter inköpschefen. Tänkte, ja ja fiffi det här klarar du! Väl inne på affären är inte chefen där men pratar med personalen och dom blir jätte intresserad! Härligt tänkte jag å sen pratade jag på ( vet inte riktigt om vad men det flöt på i alla fall ) lämnade i alla fall ett infoblad och dom skulle beställa av oss sen när hon hade pratat med chefen. Så ja tack så mycket så hörs vi snart sa jag! Känner på mig att dom kommer att ringa för dom blev jätte glad när jag kom! Pust så var det avklarat! Hur enkelt som helst. Undra varför jag blev nervös för före egentligen??

Nu var klockan nästan halv fem, lära åka hem eftersom jag.bara hade en liten banan i magen å lite kaffe sen frukosten.
Åker hem gör lite gröt för jag var tokhungrig. La mig på soffan en stund mätt å belåten.

Sätte mig och krånglar med datorn men lyckas nog få den att funka tillslut med mosters telefon support. (Tack)

Så nu är klockan 22.30 och börjar bli rätt trött, ska krypa ner i sängen å kika lite på tv!

Min dag: Känner mig nöjd med min första dag som försäljare, klarade i alla fall av en träff i dag och det är bättre än ingen :) Bara att kämpa på nu så blir det här något stort!


Natti Natti

Välkommen till min värld!

Ja nu var det min tur att börja blogga! Vad ska man blogga om då? Hos mig får ni vara med på mitt spännande liv som lyxhustru :) Hmm kanske inte så spännande och inte lyxhustru heller (bara nästan ) men har ett liv i alla fall! Jobbar lite extra i bland om det behövs annars mest hemma och sköter om mitt hem och min lilla familj som består av min kära sambo och min kära son. Vi bor i en lägenhet på landet och trivs som fisken i vattnet! Men just ja jag är ju försäljare nu oxå åt mina kära mostrar åt deras egna minnesljus ( www.minnesljus.com ). Jätte roligt faktiskt! Annars är mitt liv rätt lugnt just nu.
Häng med så ska ni få se hur min vardag är och om allt går bra med ljusen så ska jag få en del och då blir jag en ÄKTA lyxhustru!