Tv 4 premiärer!

Så ja nu är man nybadad å i pyjamasen.. Simon har precis hoppat i säng å jag hoppat i soffan och väntar på premiären för Semestersvenskar 20.00 sen Made in sweden 21.00.. härlig kväll! Hoppas det är bra program!

Semestersvenskar

Semestersvenskar sprider värme i TV4



I premiäravsnittet av Semestersvenskar får tittarna bland annat lära känna reseledarna Cristoffer och Anna-Karin.


I det första avsnittet av Semestersvenskar får tittarna följa den alltid lika glade Cristoffer, som med ett leende tar sig an de svenska turisterna. Under sina sex säsonger i Thailand har han gjort sig hemmastadd i Phuket och även hunnit träffa flickvännen Ree.

Tittarna får även möta Kristoffers kollega Anna-Karin som är helt ny i reseledaryrket och ger sig ut på en av sina första utflykter. De norrländska turisterna Bengt och Mona klarar sig på egen hand och lyckas hitta en mer religiös sida av Phuket.

Del 1 av 8.


Made in Sweden

Arbetet sätter igång för talangerna Kim och Janet


Programstart. Del 1 av 4. Janet och Kim har blivit utvalda att få chans att bli stjärnor och nu börjar det tuffa arbetet med inspelningar. Först får de träffa Anders, Andreas och Laila innan de beger sig in i studion. Kim får träffa producenten Desmond Child som blir lite fundersam över Kims eget låtmaterial.

De två talangerna Janet och Kim välkomnas hos Anders Bagge på Ekerö. Och nu tar det tuffa arbetet i studion vid.

Anders, Andreas och Laila välkomnar sina talanger hemma hos Anders på Ekerö. Här tar det tuffa arbetet i studion vid vilket blir en bra start för Janet.

Kim får träffa världsproducenten Desmond Child som inte blir helt övertygad av Kims egna låtmaterial.

Del 1 av 4.


HE EN TREVLIG TV KVÄLL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0