Beach 2009

Så ja då har vi varit i Gävle och hälsat på sambons familj. Nu tillbaka i soffan :) såå skönt! Finns det nå skönare än att vara hemma å bara slappa i soffan? he he i love it!
Vi stannade på Mc Donalds på vägen in till Gävle å hälsade på lilla syster som jobbade och samtidigt så slank en QP ner i maggen... hmm jag som skulle börja tänka på beach 2009 men jag får nog bada i vassen i år igen.. som vanligt, är rätt van nu så om någon av er hör till oss vassbadare så rekomenderar jag att ta på ett par badtofflor innan ni går ner i vassen för botten där brukar vara rätt sliskig :) Här har du en som kan allt om vassbadning så har ni frågor om det så kan nog jag svara på det flesta av dom :)




Here we come vass 2009
Hur blir det för er? vass eller beach??

Tävling

Ännu en tävling å den här vill jag verkligen vinna!

Klicka på bilden så kan ni oxå ha chansen att vinna.



Lycka till!

Loppis fyndat

I morse åkte jag och lilla mamsen på loppis :) mammas största intresse just nu tror ja ha ha men man hittar alltid något att fynda på loppisar tycker jag oxå. Hittade lite små krafs så slutsumman blev 45kr för min del :) Mamsen handlade arvegods till min och lilla syster eller ja vi får se hur det blir med det men mamma tror dom tavlorna kommer bli mycket värda i framtiden å hoppas hon har rätt för då har man framtiden tryggad ha ha!
Härligt att få umgås med mamma lite själv i bland oxå tycker jag, blir inte ofta nu förtiden när man har barn.
Tack tack lilla mamsen för en mysig förmiddag å nästa Lördag slår vi till igen så kanske vi hittar mera fynd och arvegods
:)


Svårt val...

Tjejkväll med kinamat eller hälsa på Hassans familj i Gävle.. hmm tror nog det blir Gävle för det var rätt längesedan jag träffade dom känner jag, tjejkvällen får bli nästa gång. Känns som jag vill umgås med min sambo i dag för vi har knappt setts den här veckan pga av att snön äntligen kommit och skoter turer stått först på listan, har turas om att åka varannan kväll så i kväll hittar vi på något i hop och Simon har ju åkt till sin pappa en sväng så det får bli Gävle!

Tävling

Nu har jag gjort ett nytt försök till att vinna i en tävling!
Testa ni med!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Lycka till!

Åt ni Tacos i går?

Fiffi tipsar!


Vi åt i alla fall Tacos i går och som vanligt blir det ju en massa kvar! Har ett bra tips för resterna som blev över.
Ta lite pasta (förkokade lite) köttfärsen löken ja det mesta som blev över... Blanda i hop resterna med pastan och lägg i en ungsfast form, ha på ostsås (jag hade färdig köpt i kylen, annars lätt att göra egen) rör om, strö över lite ost och in i ugnen tills pastan är mjuk! Klart! Servera med dom andra grönskerna och salladen och dipsåsen!
Testade även en ny dip sås i går till våran tacos, jag köper alltid Turkisk Yoghurt å blandar själv så i går så tog jag yougurten och blandade med Mango Chutney å snacka om gott det blev! Å absolut jätte gott till Tacorests gratängen i dag!
Smakligmåltid!

Saiks stjärna DANNE MOSSBERG

Oj oj i dag stod det mycket intressant i tidningen.. både om den Misstänkta för stämpling till mord och äntligen om Danne Mossberg!

Äntligen så får vi läsa om Danne Mossberg och hur duktig han är.. så glad för att slippa läsa om Magnus Murhen för nu är vi trött på han nu vill vi läsa om nya färska grabbar som verkligen kan spela.. ha ha SAIKS STJÄRNA ÄR JU DANNE MOSSBERG!!

Den misstänkta för stämpling till mord sitter nu annhållen och kommer nu att häktas någon gång under helgen. Han har tydligen inte sagt mycket under förhören så än vet vi inte så mycket men under husransakan har dom hittat saker som nu ska undersökas ( hmm undra vad?) Ja ja vi får läsa och höra mer snart!

Här kan du läsa mer om all som står i våran tidning : ARBETARBLADET

Sååå trött

Klockan är snart 22.00 å mina ögon går typ redan i kors :) så jäkla trött, har suttit vid den här datorn nu mest hela dagen... kan inte slita mig när jag sätter mig här! Jag är fan beroende tror ja :)
Ska slå av den här burken nu å umgås lite här hemma innan jag får flytta ha ha.

Skriv gärna en liten kommentar så jag har något att se fram emot tills i morgon bitti!

Sov så gott allihopa!
Tjingeling / Fiffi

SAIK Vinst

Så ja SAIK ni vann med 5-1
Grattis grattis!
Danne Mossberg gjorde 2 mål.. Jippi fan nu börjar han komma i gång å visar hur det ska se ut!
 Fin fint Danne å skönt att du slog Murhen med ett mål!
Ha ha skade glädjen är den ända sanna glädjen å det står jag för i det här fallet :)

Heja Danne och lycka till på Söndag!


toppblogg.se

Allmänt

Misstänk för stämpling till mord...

Fick precis reda på att min "vän" blivit anhållen för stämpling till mord och utpressning! Hmm vad ska man tycka.. säger nog : Inga kommentarer på det jag.
Läs mer om det HÄR om ni är intresserade!  

Sur lilla syster!

Som sagt lilla syster är lite sur för ja la in ett fult krt på henne i går tycker hon!
Jag gör ett nytt försök och får se om det blir ättre för henne :)



Du är såå fin min lilla syster!
Eller hur?

Tävling!

Var med och tävla hos : i huvudet på en makeupoholic
Vinsterna är en masa smink!

Lycka till!

Old lady

Godmorgon!
Åh gissa om vad snygg min lilla son var i dag när han gick till skolan, slingor i håret, nya kläder, ny snygg jacka, sin nya DC mössa och sin DC ryggsäck som han är så stolt över för han köpt den för egna pengar :) Så stolt över min lilla kille som nu börjar bli så stor.. ja jag vet jag blir bara äldre och äldre.. Im a old lady nu :) He he.

Låg och kollade på tv på datorn i går kväll.... kollade på bla MADE IN SWEDEN å gud vad den tjejen är grym alltså (Janet)
Hon blir nog 2009 s stora stjärna troa jag!



Vad tycker ni om henne?

Älskade syster!

I dag fick jag världens finaste present av min lilla syster! Vet egentligen inte varför jag fick den men jag blev så himla glad!! Något jag verkligen ville ha! Tack tack kära syster!

Till lilla syster!

Tack för du finns min älskade lilla syster!
Är så glad att just JAG fick dig till min lilla syster för bättre kan man inte ha!
Du är min lilla syster och min bästa vän!
Älskar dig!

Mys pys!

Simon blev bra i håret! Nu sover min lilla skit i våran säng, vi gick och la oss där och läste läsläxan sen somnade mamsen för hon var ju som vanligt tröttast men sen  när jag kikade upp igen så sov Simon oxå! Vi har haft en bra dag i dag.. skönt att umgås lite för oss själva ibland! Mys pys blev det! Hassan har fortfarande inte kommit hem så jag funderar på om jag ska ta lite fil och flingor och ta med mig datorn till sängen och kolla på gårdagens avsnitt av semestersvenskar och made in sweden på tv4.se Missade det i går pga skoterturen!


Shopping!

Shopping rundan slut för mig och Simon! Han fick massor handlat, en ny jacka massor av tröjor och ett par byxor och en hockeypuck i mutning :) Fikade en varsin semla i Valbo oxå :) mums! Nu ska vi gör slingor på Simon!

See yaa!!

Nu är slingorna i och vi väntar på resultaten :) Spännande!

Tävlat

Nu är jag med på en tävling!
Var med ni oxå!
Klicka på bilden så kommer ni till henne som har tävlingen!

Lycka till!


Världens bästa låt just nu!

Min favoritlåt!!
Lyssna och säg vad ni tycker!


Torsdag

Godmorgon!
Nu sitter man här i soffan å slappar, Anthon (simons kompis) är här hemma med mig en stund för han är sjuk och mamma Jessica skulle till doktorn en sväng så nu sitter vi i soffan men en varsin dator i knä och har precis kokat te med honung i :) I dag så är Hassan i stockholm med jobbet hela dagen och kommer inte hem förrän sent i kväll så jag och Simon ska ha en dag för oss själva efter skolan! Vi ska åka till frissan och sen till Valbo och handla nya kläder till han och käka lite! Ska bli mysigt att få ha en dag för oss själva sen har vi bestämt att vi ska ligga i min säng å kolla på barnprogrammen och han ska få somna där i kväll å det är lyx det tycker han!!
Gårdagens skoter tur var perfekt förutom att lederna här nu är rätt sönder körda å guppiga så det är svårt att köra på vissa ställen men vissa ställen är fortfarande hur härliga som hellst! Fasiken vad vi körde i går å jäklar vad duktiga vi är jag och Jessica :) Nu ni grabbarna här i Kungsgården så kör vi snart om er i alla fall hänger vi på er lätt nu!! Vi har så himla roligt jag och Jessica när vi sticker ut för oss själva! Så stolta över oss och vi hittade bra i går oxå men vi vill ha lite till snö nu så vi får träna upp oss så vi kör i från grabbarna! :)


Till världens bästa mamma!
Tack tack för du finns och hjälper oss så mycket.
Utan dig har jag och Simon inte kunnat gjort det vi ska i dag!
Tack tack för bidraget och tack för att vi ska få ha en dag för oss själva!
Älskar dig världens bästa lilla mamma!

Mamma


Laddad!

Så ja då har man nyss stigit upp ur ett hett bad och är nu redo för skoterturen men Jessica!Håll i er för nu ska vi ut på byn å göra den osäker! :)


Längtar tills i morgon för då ska jag träffa mn lilla syster för hon har köpt en present till mig! Undra vad det kan var? Så nyfiken så jag spricker snart :)
Puss puss på dig syster!

Onsdag

Så nu har jag och Jessica gjort oss snygga med slingor :) I kväll är det min tur att åka skoter :) Nice nice!

Bröllop!

Så nu är pyjamasen på och ska nu krypa ner i sängen å kika på Bonde söker fru bröllopet... Missade ju det i går pga skoterturen så nu är det dax för att gå på bröllop! Trevligt trevligt!

Natti natti!

Klart!

Mötet på Hälsocentralen blev inställt av hon på Försäkringskassan, skönt får då slapp man det. Somnade på soffan men det ringde på dörren efter stund å då kom en kille som skulle kakla mitt kök! Klev in i sovrummet och höll mig där till Simon slutade skolan.. gick ju inte att vara i köket så efter Simon slutat skolan så åkte vi in till Sandviken och köpte en DC mössa åt Simon.. har lovat han en sån nu hur länge som hellst å han blev överlycklig i dag.. Nu har äntligen kakel killen gått å det blev super fint, lite småfix som han skafixa i morgon bara sen klart!!
Har funderat hela dagen på min kökstapet... den passar lixom inte in nå mer nu när jag valde det här kaklet men tror jag ska kika på Rusta om dom har någon snygg tapet som passar köket... Vågar inte berätta för Hassan att jag funderar på att tapetsera om för det gjorde jag rätt nyss men men kan nog inte låta bli! Snart slutar Hassan jobbet å då ska han ut och åka skoter... Fan jag vill ju åka men lär väl vara snäll å låta han åka i dag då å jag kan behöva vila kroppen för jag tänkte åka i morgon kväll igen.. Har inte sagt det till Hassan än men tar det vid rätt tillfälle ha ha!
Nu ska jag stoppa Simon i ett bad!

Bye bye!

Tisdag.

Godmorgon!
Klockan är nu åtta och Simon har precis gått till skolan, själv ska jag lägga mig på soffan ett tag... så trött och så sliten i kroppen efter gårkvällen.. Ska slappa lite innan jag ska på möte på Hälsocentralen med Försäkringskassan... känns rätt drygt men lika bra att gå det så man har det gjort.
Nä nu ska jag lägga mig i soffan ett tag innan det är dax!!

Skoter kväll

Så ja då har jag Jessica och John varit ute ett par timmar eller nästan fem timmar :) Så slut i kroppen nu men så roligt det är, kunde knappt styra skotern sista timmen för armarna var som gele :) Men härliga leder med massor av snö, lite fast körning av Jessica men tur vi hade en kille med oss för annars hade vi väl fått gått hem :) Oh jävlar vad Jessica körde i dag.. vet inte vad som hade flugit i henne men så fort som hon körde i dag har jag aldrig sett henne, hon körde lätt i från John å det är stort för oss tjejer att vara bättre än en kille när det gäller skoterkörning ha ha sån härlig kväll!!
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova och vänta in träningsvärken!!!

Godnatt och sov gott!
Kram Fiffi.

Nybakta bullar!

Så ja då var bullarna klara och maten står på spisen och puttrar... Ris köttfärs med vitkål och morötter... så gott, så enkelt och så nyttigt! Mumma! Dom andra i familj har väl börjat tröttnat på den maten men jag älskar det och efter som det är jag som lagar maten så är det jag som bestämmer!!! Japp så är det faktiskt :) He he. Nu är det inte lång tid kvar tills jag får sticka iväg... Simon har gjort läxan och maten är fixad så sen när alla ätit så tar jag mitt pick och pack å åker ut en sväng så får mina killar ha en egen killkväll här hemma med nybakta bullar och dataspel :)

Jippi jippi!

Så ja nu funkar skotern igen så Jessica i kväll kör vi så det ryker ha ha eller hur?

Tack än en gång Rikard för du alltid fixa och har dig åt mg! Skulle aldrig klara oss utan dig vi!!!



My friend Jessica!

Hon är en jäkel på Gitar Hero hon!

En helt vanlig Måndag.

Så ja då har man varit på skolmöte om Simon och det gick super bra! (känns bra!) Sen ringde Rikard ang min skoter som krånglade i går när vi var ute och åkte.. den visade en varningslampa för något var fel... typiskt tänkte ja när det äntligen kommit snö så ska jag inte kulla åka men förhoppningsvis så blinkade lampan för att det ska vara något fel på handtagsvärmaren åh shit pommfritte vad glad jag blev för dom är ju en fjärt i rymden för om det skulle ha varit något fel på motorn!! Hoppas nu å håller tummarna tills Rikard kommer hem och ska kolla på det!! Är det bara det felet så kan jag lova att jag och Jessica ska ut och åka i kväll!! Hi hi det är ju så skoj ju blir helt lycklig och ett härligt pirr i kropppen när man åker :)
Nu ska jag och Simon baka bullar.. hmm eller jag får väl baka å han fika för han har redan tappat tålamodet å då är degen bara på jäsning än :)

Dagens skoter tur!

Gud villken härlig dag i snön i dag!


SIMON
    
Simon                                 Simon

    
Simon                                    Jag

    



Hassan



Äntligen har vi fått vår efterläntade snö!!!!

VM GULD!!

Ja Sverige tog VM GULD!!!!
Grattis grattis!


Nu ska Danne Mossbergs hår rakas av!!



På tiden va?
Vad tycker ni? Hockeyfrilla eller Rakad?

Då drar vi!

Ja nu ska jag och Simon ut och åka lite skoter! Härligt härligt! See yaaa!!

Snö snö massor av snö!

Härligt att vakna i morse! Så mycket snö här hemma nu, nu kan vi äntligen få åka liteskoter här innan det blir vår! I går så var lilla syster här och hon bjöd oss på mat.. ha ha ja det är sant HON bjöd :) Vi käka kebab som var urusel men men sen gjorde jag slingor på henne, skulle göra på mig oxå men klockan han bli 01.00 innan vi blev klar med henne! Jessica kom oxå hit ett tag så vi skrattade och pratade skit ett tag oxå! Jessica är fan världensbästa hon.. hon lyssnar å ställer upp för mig jämmt! (fattar inte att hon orka)he he men sån är hon i alla fall! Får gottgöra henne den dagen hon inte mår bra och behöver mig! Nu har jag precis kört syster till Mc Donalde för hon skulle jobba å själv ska jag strax äta frukost å sen gå å kika till min kära skoter som jag lånade ut till Rikard i går.. Hände en liten grej då men Rikard är ju som han är så han stack till sitt jobb och fixade skadan fortare än kvickt så jag är säker på att den är bättre nu än innan nu när Rikard lagt sina händer på den! :) En riktig fixare den där Rikard! Å du Rikard var inte orolig om att låna skotern igen för jag vet att du kan köra å den är ju helförsäkrad :) Å sen skadan som var i går var inte säkert att det var du.. kan lika gärna varit innan utan att jag märkt det men tack i alla fall för du fixade den och så snabbt så nu är det bara att tuta å köra igen! I dag spelar Danne Mossberg i VM finalen mot Rysslan så nu jäklar Sverige vinner ni i dag!! Lycka till Danne och Sverige!

Daniel Mossberg

Så ja nu har Danne gjort ett mål! Grattis! Sverige vinner tror ja!!

Heja Sverige heja Danne Mossberg!

Nu håller vi på Sverige i Bandy VM!! Heja heja! Föresten såg mamsen och Tobbe på tv på läktarn ha ha! Nu står det 2-1 till Sverige och Danne Mossberg är på topp säger dom på tv! Härligt Danne, kämpa på nu!!1

Oh happy days!!

Ja det snöar här för fullt!!! Yes yes äntligen! Fortsätter det så här nu ett tag till så blir det åka av strax!!!! Hi hi! Hände en grej i natt som jag ska berätta mer om sen för nu ska jag fixa frukost!

Beyonce

Så bra låt!
Lyssna och njut!


Tok tok

Ser lite tokigt ut här... håller på testar lite så ni vet :)

Clubsandwich

Ja jag har beslutsångest  om vad ja ska göra för kvällsmat.... kommer i alla fall att blinågon flottigt och gott för i dag kan Fiffi svälja! :) Min kompis Jessica hade i går gjort Amerikanskt he he clubsandwich med pommes å det var skiiit gott sa hon. Clubsandwichen var ett rostat bröd med majonäs sallad kycklingfile bacon feta ost rödlök och sen ett rostat bröd till på den! Låter ju hur gott som hellst ju! Eller så blir det hemgjord pizza med kebab.. hmm vad ska det bli tro?

Vad tycker ni?

Har hört att...

Vet ni vad jag har hört?? Jo att det ska SNÖA i morgon och på söndag.. Hoppas hoppas nu då! Är ju så trissad å det skulle ju vara helt perfekt om det gör det för jah som börjar bli piggare nu! Oj oj vad härligt men jag tycker inte vi ska prata mer om det för varje gång jag pratar om det eller skriver om det så blir det riktigt piss väder så tänk bara på snö och säg det inte till någon! Snälla för min skull tack! Men oh kan inte låta bli att tänka på det, tänk om den äntlige kommer? Skulle bli sååå lycklig sååå glad såå ja allt man kan bli på samma gång :)

Photoshop hjälp!

Så ja allt avklarat inför helgen... Nu kan man slappa igen!
Ska sätta mig och kika på Photoshop lite nu tänkte jag.. vill ju så gärna lära mig men är ju så jävla kass!
Någon som vet var man kan lära sig det programmet? Tell mee please!

I love drugs!

Då var fjärde tabletten avklarad! Börjar känna mig piggare faktiskt! Så skönt! I dag klarar jag nog av att sticka och handla lite till helgen och göra sånt som skas inför helgen! Även om jag inte orkar så känner jag att jag måste fixa lite i dag, Kylskåpet är typ tomt och alvedonen slut, bara måste fixa det!!!!
Nu kom Alfons hem igen för nu är mamma och Tobbe på väg till Västerås på Bandy VM.. hejja Sverige hejje Danne Mossberg!
Ja nu ska man ta en promenad men hunden oxå.. pust stön :)

Im alive!

Så ja då har man haft magsjuka influensa och nu halsfluss... ja mer kan man väl inte ha va? Värsta dagarna i mitt liv kan jag säga... Influensan var värst tror ja, kunde inte röra mig för jag hade så ont i kroppen, stönade bara fram några ljud i några dagar när det var dax att röra sig! Trodde fan min sista stund var kommen alltså.. har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv men tacka gud för den som uppfann badkaret, det har verkligen varit min räddning! Ja nu drog jag på mig en halsfluss oxå så i dag har jag varit till doktorn och fått penecillin så nu hoppas jag man får ta bort spottkoppen och får lite sömn snart när medicinen börjar värka så man blir människa igen! Doktorn frågade mig hur jag orkade stå på benen men hallå det gjorde jag knappt men vad gör man inte för medicin? Frågade om dom inte hade något dunder att ge mig så jag blir frisk fort men tyvär sa han så jag fick vanlig kåvepenin men är glad nu för nu ska det väl börja ge sig snart å jag kanske kan få sova igen! Jobbigt att inte kunna sova på en vecka... nu är man snygg ska ni veta, lika kritvit i ansiktet som min vita tröja jag har på mig! :) Nä nu orkar jag inte skriva mer.. tog på mina krafter det hära! :)

Influensan....

Sååå sjuuuk!!!!

Typiskt

När man mår som sämst oh äntligen kunnat somna så kommer dom och ringer på dörren... hej vi ska byta din tvättmaskin och torktumlare! Jag har verkligen längtat att dom skulle komma men inte i dag ju.... åh vad less man blir.. kokar mig en kopp varm choklad och sätter mig i soffan å önskar bara att dom skulle vara klar snart men precis när jag satt mig så säger dom: Du kan nu skura där inne innan vi tar in den nya maskinen.. men oh fattar dom inte att jag inte orkar?? ja ja jag gör det i alla fall å ni kan ju gissa hur det såg ut där.. maskinen som sod där var sexton år.. ja det är sant fy fan hur det såg ut! Men nu är det någorlunda ren fast jag fuska bra mycket kan jag säga.. orkar inte fixa i dag ju!!!
Nä nu är det i alla fall klart å jag ska krypa ner igen

bye bye

Måndag igen

Har varit vaken typ hela natten till och från... sån feber och ont i halsen så jag inte kan svälja! Börja känna det när jag skulle lägga mig att halsen var tjock sen börja jag vakna vid kl 03.00... hade så ont i kroppen så jag visste inte hur jag skulle ligga... Men men nu har jag varit vaken ett tag å precis skickat Simon till skolan så nu måste jag krypa ner igen så jag orkar vara mamma när Simon kommer hem i från skolan igen!

På återseende!
Puss och kram Fiffi

Trött på mode bloggar!

Hmm sitter å läser lite bloggar men fan alla skriver ju bara om mode, kläder och speciellt inne nu är ju dagens outfit... Börjar bli riktigt less på dom nu.. jag vill ju läsa om nå roligt å intressant! Ja jag vet jag är inte som alla andra men tycker tyvär det börjar bli riktigt tjatigt att se hur alla klär sig från morgon till kväll! Å inte nog med allt sånt för alla klär sig lika oxå... kom igen nu kom på nått nytt tack! Å frågan är hur fan orkar dom klä upp sig så hela tiden, varje dag? Finns det ingen som tycker om att gå i mysboxor? osminkad? okammad? eller bara slappa i pyjamas kanske? Är jag helt ensam om att vara slapp kanske? Om någon vet någon riktigt bra blogg så tippsa mig gärna tack för nu är jag trött på det hära!!

Tupperwere party

Så ja då var det kväller! Har precis varit hos Jessica på Tupperwere party, köpte en gryta typ och bakade in ett party hos mig i mars.. skulle ju värsta lyxiga kniven ju om jag hade ett party då ju så jag kunde inte låta bli :) Så i mars är ni välkommna hit på party kl 18.00! Å ni släktingar som läser det här nu vill jag inte höra nå bort förklaringar från er nu att ni ska göra något annat då för nu har jag sagt det här i tid så ni hinner avboka allt annat.. Å kom i håg att i släkten ställer vi alltid upp för varandra! :) eller hur?? hi hi.

Nä nu ska jag klippa Hassan eller ta maskinen och raka av det som finns på huvudet!

Många besökare...

Har börjat få många besökare här hos mig nu men ingen skriver en kommentar :(   varför? Gör det vettja så blir jag jätte glad!!! He he

Godmorgon Söndag

Ja i går blev det inge skridsko åkning för mig för Simon valde att åka med en kompis i stället (skönt)!
Nu har vi nyss vaknat och Simon har redan stuckit ner till planen för att åka skridskor igen... han bara älskar det just nu :)
Själv ska jag sätta i gång med tvätten.. så jäkla tråkigt! I kväll ska jag på Tuppewere party hos Jessica ja ja men får ju lite fika å komma hemifrån en stund :)

I kväll är det dax att visa sina dolda talanger!

God förmiddag!
Vaknade med ett ryck i natt kl 03.00 av ett jäkla liv utanför.. grannen hade besök av nå danskar som inte kom in i porten i natt efter en ölrunda.. lära tillslut gå ner och öppna porten åt dom så dom kom in! Sen kom Simon hem tidigt i morse så nu är man helt slut... Simon har precis åkt till en kompis men kommer hem i fem tiden å då ska vi allihopa åka skridskor.. har väl inte stått på ett par skridskor på typ femton år men o kväll är det dax att visa sina talanger hi hi kommer väl bryta både armar och ben men vad gör man inte för sin son som så gärna vill se mamsen på ett par skridskor :)
Få se i kväll om jag lever.. lever jag så syns vi i kväll om jag inte får tillbringa natten på sjukan :)

Önska mig lycka till tack! :)

Fredag natt

Så ja nu var syster här.. nu ska vi gå å sova!

Godnatt på er allihopa och dröm sött!

Varning för Mc Donalds




Syster slutar kl 24.00 på Donken i natt så hon ringde nyss och frågade om inte jag kunde hämta henne för hon var inge pigg och ville sova här hos oss i natt så självklart hämtar ju jag henne.. Är ju hennes extra mamma ja ju å hon tycker om att vara här hos oss för jag alltid fixar allt å pysslar om henne hihi.. Vad gör man inte för sin lilla syster??

Har bara ett problem, klockan är nu 22.30 och det är en och en halv timme kvar tills jag ska hämta henne... hur ska jag hålla mig vaken? sitter ju här nu å jäspar så tårarna rinner.. får försöka stå ut, inte lägga sig ner i soffan inte, nu blir det sittning i soffan!
Förresten hur kul är det inte att ha långa naglar när man skriver på datorn då? Jag ser ut som en sekreterare plus att ljudet mot tangentena är ju så underbart:) Ska kanske sätta på mig kjol å kavaj å leka sekreterare tills jag lär åka och hämta henne.. he he skulle va skoj det! Har även dimanter på tumnaglarna å hur snyggt och exklusivt är inte det! Åh vad jag är nöjd och lycklig för mina naglar!!!


Kolla in den här bilden.. han har ätit för mycket på Mc Donalds han!!!!



Hmm vill man äta där nå mera? Vill ni??

Tok tokigare tokigast

Blev ingen bio i dag blev bjuden på mat hos Jessica och Rikard i stället! Jag fick potatisgratäng och grillat kött! Så gott! Mina bästa vänner är dom det, kännt dom typ hela livet..Helt klart dom bästa!!!
Vi åt så vi nästan sprack sen stack jag och Jessica ut och åkte lite sen nu har jag kommit hem och Hassan har precis oxå kommit hem efter sitt extra skift! Mamma ringde nyss och sa att Simon blivit sjuk där hemma men han ville så gärna stanna kvar för han hoppas på att han hinner bli frisk över natten så han äntligen får åka skridskor på Jernvallen i morgon för det har han ju sett fram emot. Hoppas han blir piggare nu mi lilla älskling! Hade helst viljat att han skulle varit hemma hos mig nu när han är sjuk men jag vet ju att mamma kan ta hant om han och att han har det bra där.. Litar på mamsen ja :)

Här kommer lite bilder från bilresan från kupolen och mina nya naglar!


   
Mee                 Syster



Home sweet home

Borta bra men hemma bäst! :) Så ja nu har jag och syster varit på Kupolen å vet ni vad jag uppfyllde en dröm jag haft i dag :) Hi hi jag har gjort nagelförlängning! Så häftigt! Gick runt på Kupolen i alla fall sen lite lunch ( Kycklingpasta ) Sen mera affärer men lär ju säga att Kupolen är inte bättre än vårat hederliga Valbo inte men skönt att komma i väg lite i alla fall! Nu hemma igen å ska lägga mig lite på soffan å slöa och kika på tv lite sen kanske jagska i väg på bio med Jessica på hmm har glömt vad den heter men ska kolla upp det! Nä nu slapp på soffan.. Måsta passa på när man är barn och kill ledig :) He he

Kuckelikuu klockan är sju!

Morron morron.
Ja klockan är nu sju men vi har redan varit vaken en stund.. klev upp tidigt för i dag var det mycket som skulle packas innan Simon skulle till skolan! Dom ska åka skridskor och ha matsäck plus att han ska till sin mormor direkt när han slutar skolan och sova över där i natt. Ja det blev tre pakade väskor som nu står klara här... Själv ska jag strax ta en dusch och sen i väg till Kupolen med lilla syster! Men burr var kallt det är i dag - 15 grader här hemma.. Fy fy vad kallt!!
Men nu är det bara snö som fattas här hemma men tänker absolut inte be till varken Gud eller Allah för varje gång jag gjort det så har det gått käpprätt åt andra hållet så nu har jag slutat tro på det där med att be :) Nu önskar jag bara i smyg :)
Så ja nu dax för lite fixning av mig själv och Simon innan det är tid för att ge oss i väg!

See yaaa

Ladda inför Kupolen

Nä nu ska jag krypa ner i sängen å kika på tv och somna tidigt så man orkar Kupolen i morgon!

Natti natti!

Kupolen

Planerna om Stockholm i morgon sprack! Hassan blev erbjuden att jobba som coach på hans jobb i morgon så det lära han ju ta, bra betalt å bra erfarenhet så ingen resa för oss inte. Men jag och lilla syster sticker till Borlänge och går på Kupolen i stället! Blir mysigt,umgås med älskade lilla syster!

Kupolen here we come!


Årets första semla

Ja nu är årets första semla för mig och min son nyss äten! Mums vad gott det var!!

Dax att göra kvällsmat.. blir lax och kokt potatis i dag!

Vakna med the voise!

Nu blir det kika på Vakna med the voise.. det är bra det när man dricke morgonkaffet!
Ha en bra dag!

Thailand

Åh har alltid drömt om att få åka till Thailand och nu när man såg Semester Svenskarna så blev man ju ännu mera sugen!

Någon som varit där?




      

Åh vad härligt det ser ut va??

Tv 4 premiärer!

Så ja nu är man nybadad å i pyjamasen.. Simon har precis hoppat i säng å jag hoppat i soffan och väntar på premiären för Semestersvenskar 20.00 sen Made in sweden 21.00.. härlig kväll! Hoppas det är bra program!

Semestersvenskar

Semestersvenskar sprider värme i TV4



I premiäravsnittet av Semestersvenskar får tittarna bland annat lära känna reseledarna Cristoffer och Anna-Karin.


I det första avsnittet av Semestersvenskar får tittarna följa den alltid lika glade Cristoffer, som med ett leende tar sig an de svenska turisterna. Under sina sex säsonger i Thailand har han gjort sig hemmastadd i Phuket och även hunnit träffa flickvännen Ree.

Tittarna får även möta Kristoffers kollega Anna-Karin som är helt ny i reseledaryrket och ger sig ut på en av sina första utflykter. De norrländska turisterna Bengt och Mona klarar sig på egen hand och lyckas hitta en mer religiös sida av Phuket.

Del 1 av 8.


Made in Sweden

Arbetet sätter igång för talangerna Kim och Janet


Programstart. Del 1 av 4. Janet och Kim har blivit utvalda att få chans att bli stjärnor och nu börjar det tuffa arbetet med inspelningar. Först får de träffa Anders, Andreas och Laila innan de beger sig in i studion. Kim får träffa producenten Desmond Child som blir lite fundersam över Kims eget låtmaterial.

De två talangerna Janet och Kim välkomnas hos Anders Bagge på Ekerö. Och nu tar det tuffa arbetet i studion vid.

Anders, Andreas och Laila välkomnar sina talanger hemma hos Anders på Ekerö. Här tar det tuffa arbetet i studion vid vilket blir en bra start för Janet.

Kim får träffa världsproducenten Desmond Child som inte blir helt övertygad av Kims egna låtmaterial.

Del 1 av 4.


HE EN TREVLIG TV KVÄLL!

Hmm

Ja vad ska man säga... mår till och från hela tiden, städade och var rätt pigg när jag vaknade sen jätte dålig spydde och lära lägga mig för jag kunde knappt stå på benen sen när jag vilat så var jag pigg igen.. fattar inte vad det är för fel på mig??? Någon som vet?

Onsdag.

Godmorgon!
I dag mår jag bättre.. trodde fan jag skulle dö i går, var så jäkla förstörd i kroppen men i dag känns det mycket bättre! Behövde nog sooova, och vila riktigt! Ska försöka fixa tvätten i dag.. min torktumlare har gått sönder så det blir att hänga i stället. Väntar på en ny nu bara men måste tvätta upp lite nu så vi får lite rena kläder :) Så träkigt att hänga varenda liten strumpa men men det måste göras!
I kväll blir det tv väll för min del.. det var ett tag sen nu men nu börjar serierna komma i gång. I kväll är det dax igen! Härligt!!

Sängliggande

Ja precis.. Kände redan i natt att det var nå tok med magen sen i morse trodde jag bara att det var för mycket kaffe. Skulle in till stan å käka lunch med min kompis Jessica så jag tog en dusch och trodde jag skulle må bättre och stack iväg till stan. Vi var på Dollar Store och Rusta sen så stack vi och skulle äta.. jag tog en sallad men klarade inte ens av att äta hela den så jag lära åka hem. Ringde min mamma så hon hätade Simon i från skolan. Jag gick och la mig men spyan i halsen typ och somnade.. har bara fått gått på toa typ 100 ggr men ingen spya än... Sover och har ont i hela kroppen så nu lär jag sova vidare för det här var jobbigt det!

Får fixa bloggen när jag blir piggare!

En alvedon nu se kväller för Fiffi nu...


Tisdag

Så ja nu var Simon i skolan och Hassan på jobbet! Vi klev upp tidigt i morse för Simon skulle duscha ur håret å luskammas så nu är han helt lus fri! Så skönt! Hoppas bara resten av skolbarnen oxå behandlas så inte Simon får det igen! Nu ska jag ta mig mitt morgonkaffe och läsa tidningen om OG presidenten :) Sen blir det nog att fixa till bloggen om jag inte gör det i kväll i stället! Vi får se när det blir men nu kaffe i alla fall!


Tjingeling!


Tokig

Blir tokig snart, försöker göra om sidan men det blir bara fel... måste sova nu å få nya krafter!
Godnatt!

Bad hair day!

Ja det kan man verkligen säga att jag har.. beror nog inte på dagen utan att jag har en hemsk utväxt! Måste göra slingor men det är ju sååå drygt! Kanske ska färga håret brunt i stället så man slipper slinga det var och varannan vecka! Men åh jag vågar inte färga det mörkt, har ju alltid haft ljust ju, skulle väl se ut som ett jäkla spöke men det skulle vara såå skönt att slippa allt krångel. Hmm måste fundera på saken... blir helt pirrig bara jag tänker på att färga håret! Hi hi!

Äh jag ska nu åka och sola lite.. kanske blir fräschare då :)

Årets medarbetare!

Grattis älskling till att du blev vald som årets medarbetare på ditt jobb!!
Bra jobbat!



Fint diplom älskling och gott vin!
Det firar vi på fredag ;)

Stockholm??

Vad tror ni om Stockholm?? Tror det skulle vara roligt men vd ska man hitta på där? Förutom att gå på stan förstårs... skulle vilja åka till Barkaby eller vad det heter, den där shopping stället med massa billiga affärer men hur roligt tror ni Hassan tycker det är? Ha ha det ¨blir väl en rolig överraskning att få åka på shopping tur till Stockholm? Nja jag vet inte men kommer ju lixom inte på något annat heller! Får försöka klura ut något!
Nu ska jag natta Simon!

Vi ses senare!
Puss å kram

Vill bort.....

Vill så gärna åka bort.. hitta på någonting! Behöver komma bort lite känner jag! Blir tokig av att gå här hemma bara!
Funderar om jag och Hassan ska hitta på något på fredag för då ska Simon till sin mormor och sova där för dom ska på fotbollsmatch. Jag och Hassan skulle verkligen behöva göra något själva men fråga är ju vad man ska hitta på..
Någon som har nå bra tips/förslag på vad man kan åka, göra eller hitta på?
Snälla hjälp oss för själva har vi inte en aning och jag tänkte överaska Hassan med något men kommer ju fan inte på något!
Vad skulle ni gjort för att överaska någon ni älskar?

Raggmunken

Så ja nu är Raggmunkarna i maggen så nu är vi mätta igen!! Nu ska vi hitta på något jag och Simon!!

Måndag

Så nu har man varit på Apoteket och köpt luskam och lusmedel... hittade löss i morse på Simon men nu har han medlet i så snart är lössen väck!!! 12 timmars behandling så han kan gå i skolan igen i morgon!
Nu ska här göras Raggmunk hi hi gott det!

See yaa!!

Mamma Mia

Nu är det bara skit på tvn å blåser som sjutton ute så nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Mamma Mia!
Såg den på bio förut men gud villken bra film! Man blir ju så himla lycklig av den... man vill bara sjunga med och drömma sig bort! Precis vad jag behöver nu!! Och precis vad jag oxå ska göra nu!!

Tjingeling ses i morgon!
Natti natti.

Kolla på kanal 5 nu!!

Trollkarlenshemlighet 21.00-22.00
Kolla in femman nu ,man får hur dom gör trolleritrick..
ha ha nu äntligen får vi se hur sånt gått till!  Alltid undrat hur sånt gått till men nu vet vi! Yes yes :) 

Vill ha!!!!!

Oh vill sååå gärna ha en EGEN dator! Som bara är MIN!!!

Har nu hittat den perfekta åt mig!!

Så fin!
Vad tycks?
Skulle ju vara perfa åt mig ju!!

LusMia har hälsat på hos oss!

Godkväll!
Så ja nu var familjen samlad igen! Sååå skönt! Nu har Simon precis hoppat i säng, han måste vara hemma i från skolan i morgon för tyvär så har han som så många andra i hans skola fått löss.. hmm ja vi lär sticka till apoteket så fort dom öppnar i morgonbitti å skaffa lusmedel!

Nu ska jag hoppa ner i pyjamas sen vidare i soffan... Önskar jag hade en bra film att kika på men vet ingen bra just nu.. Någon som sett någon bra film på sistone??

Tipsa mig om tävlingar tack!

Är så sugen på lite blogg tävlingar!! Någon som har någon kul att rekomendera?

Vinnar sugen idag :)


Jag har tävlat :)

Precis jag har just varit med och tävlat!

Kolla in den här tävlingen!



Klicka här så får ni se....

LYCKA TILL!

Saknat mig?

Hejhej! Har ni saknat mig? He he det har ni va? Jag skrev ju inte på hela dagen i går å det är ovanligt när det gäller mig men jag hade Hassans syster här så vi gjorde lite annat! :) Men nu är jag tillbaka igen!
Vi spelade kort i går i Gävle till kl var ett på natten och somnade väl inte förren i tretiden så i morse sov Fiffi till halv tolv... ja det är sant!! HALV TOLV! Det var några år sen det :)
Men nu är jag vaken å längtar tills min Simon kommer hem igen! Har varit en lång helg utan han!! Längtar nu till han kommer så jag får pussa på han lite och i kväll ska vi ha myskväll med chips har Simon bestämt och klart han ska få ha det!!!
Nu är det strax dax för lunch.. hmm så jobbigt att komma på vad man ska laga jämmt!                                                     Någon som har nå lunch förslag??

Ses sen!
Puss och kram på er alla!

Valbo och löss

Nu har jag min lilla syster och Hassans syster varit i Valbo på shoppingtur.. hmm inte för jag handla så mycket men skönt att komma ut en stund!
Blev i alla fall en sväng på Mc Donalds innan shoppingturen så vi fick fylla på krafterna för Valbo rundan! :)

Nu har vi precis kommit hem å då pratade jag med min vän som oxå har en son som leker med min Simon.. Å gissa vad jo det går så mycket löss på barnens skola och hennes barn hade nu oxå fått det... bara gruvar mig nu för att kolla igenom Simons hår på Söndag när han kommer hem i från sin pappa! Hoppas verkligen inte han har!!!!

Nä glömm lössen för en stund för nu är det filmtajm här hemma!


Polaroidbilder

Hittade ett program här på nätet som gör mina kort till Polaroidbilder!
Häftigt!!

Check this out :)


      

Oj det syndes inte så bra med min vita bakgrund men klicka på bilderna and you will see



Svensk kär i muslim.. ja det går :)

Sitter nu här och väntar på att min sambos lilla syster ska vakna.

Hon är 19år och libanes ja min sambo är ju oxå från Libanon! Hon är världens sötaste! Hon har ganska nyss kommit hem i från Libanon efter att bott där i ett och ett halft år. Där nere så har hon nu gift sig med en man som snart kommer att komma hit till Sverige för att bo här med henne. Deras liv är inte som vårat precis.. dom är ju muslimer och har en helt annan syn på livet än oss. Väldigt intressant religion men tyvär inget för mig att leva som dom, visst jag accepterar och respekterar deras liv men är glad för att jag är som jag är. Min sambo är ju oxå muslim egentligen men han har ju bott så gott som hela sitt liv här i Sverige så han är som en svensk! Hela familjen bor här i Sverige nu och visst dom är annorlunda, hans mamma och pappa är ju ganska troende muslimer och följer mycket av vad deras religion säger men dom är ganska svenska på vissa områden oxå. Men det är nog mycket vi svenska inte kan förstå om hur dom gör och lever sitt liv... vi är ju mera fri här! Libanon är ju för mig ett land toklångt bort med en massa tokiga muslimer, krig och fattighet å visst är det mycket sånt där men finns även finare delar av landet och jag skulle absolut vilja åka dit för att se hur det är där!
Min sambos familj har alltid gillat mig även fast jag är svensk, hade ett barn innan och var äldre än Hassan men egentligen enligt deras religion så skulle han inte få välja mig av alla tjejer, man ska ju ha en ung oskuld och helst i från samma land och muslim he he jag var inget av det jag var en vanlig blond svenne ja :) Men dom har sagt att huvudsaken är att Hassan och jag älskar varandra och är lyckliga. Men det ska ni veta att det gäller inte deras egna döttrar, dom ska gifta sig med en muslim, hellst en som har jobb och pengar. Inga svenska killar för dom inte. Tjejer/kvinnorna ska gifta sig med någon som kan ge dom en bra framtid! Så nu har lilla systern hittat sin man i Libanon och väntar nu på att han ska komma och ta hand om henne... hmm konstiga saker det där men jag är glad att hon funnit sin man och hoppas han gör henne lycklig och även glad för att min älskling är som min lila svenne fast med bruna ögon :)


He he svenskar och muslimer ja visst går det! Acceptera och respektera är det som gäller och visst kan man blunda för vissa saker!


Här är lillasysten på sin förlovningsdag!
 Deras förlovnigar är ju inte som våra precis!
                                 Där är det fest och alla samlas för att fira förlovningen!

Har varit på en förlovningsfest och det var intressant och festligt :)
Även fast vi tjejer/kvinnor fick vara för oss själva i ett rum och männen i ett rum :)
Men tokig och ovetande som jag är så när vi kom dit så går jag in till männen och sätter mig,
hejar å undrar vart alla kvinnor är tills Hassans mamma ropar på mig och säger att vi ska vara i köket!
He he så där satt vi i köket ett par timmar och väntade tills männen ätit färgig för att vi sen ska få äta lite snabbt i köket,
sen fick vi komma ut lite snabbt och typ en präst var där å snacka på arabiska sen fotografering sen bar det av in i köket
igen tills festen var över... ha ha en upplevelse det var ska ni veta!


Fredag

Godmorgon alla morgonpigga :)

Klockan är nu åtta och har precis skickat i väg Simon till skolan! Dom skulle ha matsäck med sig i dag för dom skulle åka skridskor och Simon var överlycklig i går när han kom hem och berättade att dom skulle göra det, ja sen så äntligen när dom spolat planen här å det var dax för skridskor åkning i skolan så ska det bli plus grader.. så typiskt och så tråkigt för barnen! Simon hann i alla fall åka ett par timmar i går men nu är skridskoplan bara vatten!! Tråkigt!

I går kväll så kom Hassans syster hit, hon ska vara här ett par dagar nu för hon behöver komma hemifrån ett tag! Och Simon ska faktiskt åka till sin pappa i kväll å vara där heeela helgen.. känner att det var på tiden, jag behöver andas ut lite å ta det lungt lite... Kommer bli bra för både Simon och mig, han behöver träffa sin pappa och jag behöver lite egen tid. Kanske låter konstigt för er men det kan vara jobbigt i bland att vara mamma, visst älskar jag Simon mest av allt å kommer sakna han så det gör ont i hjärtat men känner att jag behöver nya krafter för att klara av att vara mamma igen. Simon är just nu väldigt mammig, vill inte vara utan mig en sekund! Han är med mig när jag pratar telefonen, går på toa, duschar ja vad jag än gör.. Han kommer in till mig på nätterna och lägger sig för han drömt mardrömmar säger han så vi är nu med varandra dygnet runt! Det är min tokkille Simon det hi hi världens bästa lilla Simon! Så därför behöver mamman en liten stund att andas ut i helgen sen så har jag nya krafter tills på söndag när han dyker upp igen!

Världens bästa Simon!

Våran hund Alfons!


HJÄLP! Jag behöver erat råd.

Sitter och ska göra inbjudningskort till en väns mamma som fyller år och nu behöver jag er hjälp!

Vilken tycker ni är finast av dom här två som jag hittills testat gjort?


Test nr: 1




Test nr:2


PARIS HILTON nu är hon min!

Vimsiga Fiffi!
Min doktor ringde nyss å frågade varför jag inte kom idag..hmm fattar inte hur jag kunde glömma det eller helt ärligt så hade jag inte en aning om att det var i dag jag skulle dit men men fick ny tid i morgon! Snacka om vimsig man är!!
YES YES!!
Ja ja men till saken nu är jag a super star eller jag luktar i alla fall som en ha ha min älskade parfym damp ner i brevlådan i dag.. som jag längtat!! Drömmen var väl kanske att få se ut som PARIS HILTON när man sprayade på den men testade å det blev inte så men är tok nöjd med doften... IM IN LOVE!!

Har ni luktat på den parfymen? Testa om ni inte gjort det, ni kommer bli överraskade å nöjda!



PARIS HILTON
HEIRLESS



Köpte den på
 www.parfym.se
Tokbilliga parfymer där!

Tonight iam a superstar!!

Just precis i kväll ni får ni akta er för mig för då förvandlas lilla Fiffi till a SUPERSTAR!!
Berättar hur och varför lite senare men passa er! Ska först vara mamma och åka på Innebandy träning med Simon men sen så smäller det!!! He he.....

På återseende from a Superstar ;)

Ja ser det snöar ja ser det snöar....

Det var väl roligt HURRA!!
Yes yes fortsätt snöa på nu så blir det åka skoter snart igen!!!

LÄNGTAR!!!!

Kära vädergud!!!
Låt det snöa på ett tag nu så vi får ut å leka av oss lite innan vintern är slut för den här gången!
Skulle verkligen behöva få åka skoter nu känner jag!!
AMEN

Tillbaka till verkligheten

Just det nu är vi tillbaka! Skola, jobb och arbetslösheten för oss här hemma!
Har precis skickat i väg Simon till skolan och Hassan har åkt till jobbet så nu är man ensam hemma ett tag!
Ska greja lite här hemma tänkte jag! Poa runt lite för mig själv men först till morgonens kaffe å tidning!!

See yaa.

Kväller för Fiffi!!

Ja nu ska jag krypa ner i sängen å kika på film, ska ju upp med tuppen (kl 07.00) i morgon med Simon och skicka han till skolan så jag måste somna i tid i dag :)

Natti natti på er!

Riskoks hjälp sökes

Precis! Åter igen försökte man koka ris men jag lär mig aldrig! bränns bara fast i botten varje gång!! Blir tokig!!
Ja ja men vi fick skrapa i kastrullbotten så vi fick i allla fall i hop till varsinna portioner! Hmm lär nog sluta med mitt riskok ja för det verkar inte gå för mig helt enkelt!
Någon som har bra riskoks tips så skriv och berätta är ni snälla!
Behöver verkligen er hjälp :)


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/463335/fiffis-vrld?claim=y826pjg2g4n">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jobbig dag

Ja fy villken dag, seg lång ja rent ut sagt skit dag!! Känner mig allmänt deprimerad! Nä måste göra något åt det här nu!
Har precis mutat Simon men en polkagris i från julgranen om jag får klippa han lite :) Åh visst sa den gottegrisen då så klart! Han vill ha långt hår men det vill inte mamman!
Så nu ska det kapas lite här och där!

Sen ska jag slänga ut granen för nu är jag så jäkla trött på den!!

Hej å hå vad det går här ska allt väck!!!

Home sweet home!

Så här bor vi!




Morning morning

Nu är det sista dagen på Simons jullov sen börjar skolan igen å mina härliga ensamma mornar är tillbaka! :)

I går lärde jag mig leka med bilder, texter och foton och sånt i ett skit roligt program... tog mig flera timmar att lära mig och lyckas få in dom på bloggen men nu är min första header här i alla fall. Min son Simon satte sig med mitt program och ville testa å vipps så gör han tokbra saker redan... saker som tog mig flera timma tog han några minuter  att lära sig :) Hmm bara att inse att han är bättre än mig he he!!


Min Simon 8 år

Ipod

Ja nu har jag även en egen ipod... i alla fall en här på min blogg!
Kommer mer musik innom kort!

Något speciellt ni vill höra?
Tippsa mig gärna tack.

Såå häftigt!!



Häftigt va???
Hi hi det tycker jag för det är ju jag :)

Duktigast!

Som att jag behövde hjälp!! Ha ha det fixade jag helt själv!!
Min första header är nu på plats!! Vad tycks??

HJÄLP

Övning ger färdighet!! Precis! Har nu lyckats gjort en egen header men nu nästa grej.. Jo att få in den här oxå!
Måste klura vidare!!

Någon som vet?? HJÄLP!!

Hungern är stillad!

Ja nu var man mätt i magen å hur trött som hellst :) Ska strax natta Simon sen börjar min första lektion i Photoshop!!
Ha ha vi får väl se hur det går men behöver ett lycka till känner jag!

Lycka till Fiffi det här klarar du kom i håg : Övning ger färdighet! Frågan är hur mycket övning som behövs?? Ha ha massor säkert men bara att sätta i gång då!!

Hungrig som en varg..

Ja nu är vi hungriga som en vargar här hemma... vi bara ylar runt här hemma medans vi väntar på kyklingen som står i ugnen som sa bli klar!! Längtar!! Det blir potatisklyftor morötter och lök som jag blandat i en ungsfast form och har i ugnen ett tag å kykling så klart!! Så gott!! Mumma mumma! :)

Tävla om nagellack!

Gå in på den gulliga tjejen som hjälpte mig i går så kan ni vara med i hennes tävling om nagellack från Depend.
 Monia

Skynda er för vinnare drars i morgon!

Lycka till!

Popcornlunch :)

Ja dagens lunch blev en massa popcorn på bion :) Bion var superdper rolig! Jag och Simon skrattade hela tiden!!!
Så jag kan verkligen rekomendera den filmen!! MADAGASKAR 2!!

Nu ska jag och Simon rita sen ska jag leka med photoshop hmm ja jag ska försöka lära mig det i alla fall!
Vill ju såå gärna kunna det programmet men vet ej hur jag ska lyckas?? Någon som har nå tips? Snälla berätta för mig för jag har inte en aning :)

Madagaskar 2

I dag blir det bio för mig och Simon! Madagaskar 2 ska vi kika på! Mysdag för mig och Simon, käka popcorn å bara ha en mamma son dag!

Vad ska ni göra i dag?



Last day...

Godmorgon!
Då var det dax för sista dagen hemma med sambon innan han börjar jobba i morgon igen! Tråkigt och skönt ha ha menar skönt för då får man ha morgontidningen i fred ha ha. Det har faktiskt gått jätte bra att vara hemma allihopa i så många dagar... trodde vi skulle gå varandra på nerverna här hemma allihopa men det har gått super bra å varit jätte skönt att umgås allihopa för en gångs skull! Inte ofta vi har tid med sånt annars! Sen börjar Simon skolan på torsdag så då börjar verkligheten igen!

Nu är det frukostdax!

See yaa!!

Nöjd och belåten!

Ligger nu här i soffan, nybadad, pyjamasen på och ett med ett leende på läpparna! Känner mig glad för hjälpen jag fick av Moni i dag så nu somnar jag gott i kväll! Nu ska vi kika vidare på Mordkommisionen innan det är sängdax!!

Natti natti sov gott!







XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Änglar ja visst finns dom!

Är såå glad!!
Har mött världens snällaste människa i dag ja!
Helt plötsligt var det en tjej som ville hjälpa mig att fixa min blogg lite å jag tackade ju inte nej!
Hon fixade så nu har jag en jätte fin blogg ( så stolt ) Hon hjälpte mig med allt, behövde inte göra något själv... Helt otrolig tjej! Glad för att just jag fick chansen att träffa på dig!
Tack tack och åter tack för all hjälp å du nästa gång hjälper jag dig :)

Kika in på hennes blogg får ni se en super tjej :)  Moni

http://monkann.blogg.se/





XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Risig!!!

Godmorgon!
I dag vakna jag å känner mig riktigt risig.. trött sliten å febrig! Mår riktigt skit i dag kan jag säga!!
Hoppas det går över under dagen, ska lägga mig att kurera lite i sängen nu med min tokbraa bok!!

På återseende!


Toktrött å proppmätt!

Så ja då var pankisarna i magen å nu ligger man här i soffan å är toktrött! Har precis hämtat täcket å krypit ner riktigt i soffan nu så snart sover Fiffi i alla fall :)





Natti natti och dröm sött!

Home alone

Ja just det nu är man home alone ja förutom Simon som sover då! Hassan åkte till Gävle till någon som ska hjälpa oss fixa ena datorn.. så tråkigt när det krånglar å man fattar typ noll själv när dt gäller sånt dära!
Själv ska jag steka några pannkakor å krypa ner i soffan å mysa i min ensamhet :) Har fått sånt begär på pannkakor! Älskar det, är ju så gott såå man kan dööö!


MUMSFILLIBABBA!



Såå drygt!!!

Krångel med internet... blir tokig snart!!!!


Jäkla datorer säger jag bara!


Minus 15 grader

Urcsh och fy i dag är man int sugen på att vara ute inte! I dag blir det en hemma dag för oss i alla fall!
Undra vad man ska hitta på för mat i dag då??  Så drygt med den där maten, svårt att komma på vad man ska göra varje dag!

Villken orättvis värld!!

Nu har jag och Hassan varit till Gävle en sväng å hälsat på hans familj. Vi var på Max hela gänget sen hem dit å kikade lite på tv å fy säger jag bara, dom har ju sånna där direktsända arabiska program å herregud villket krig det är nu å jag kan ju säga att på deras kanaler är det inte som här i Sverige inte.. där få man se allt å då menar jag verkligen ALLT!! Man fick se små barn som var skjutna, döda ja dom hade bortskjutna ben å ja fy fan alltså hur folk kan bete sig å frågan är ju vart det här kommer att sluta? Inget man vill veta kanske?? Fy Fy Fy.

Fyndat

Simon och jag stack till Valbo en sväng för vi hade inget att göra!
Vi skulle på Toys r us en sväng å handla upp Simons pengar :) Där blev det legoköp tills hans pengar var slut å jag lära ju bara springa in på Stdium oxå :) love that store! Å gissa om jag fynda där.. Hitta en hur snygg jacka som helst, röd å precis som gjord för mig :) satte på mig den å den bara lära jag ha men så var det nå felsytt i armen som inte syns men kändes lite (pyttepytte lite) men fiffig som jag är så klagade jag på den å fick den 100 kr billigare alltså slutpriset blev 399 kr från 999 kr till 499kr sen blev den min för endast 399kr!!!!!!!!
Känner mig sååå nöjd å fin i den!! Nu ska det byggas lego sen måste jag nog ut så man får ha den nyfyndade fina jackan på sig lite! Yes yes yes!

Vi ses kanske ute lite senare :)

Sovmorgon

Jo pyttsan ingen sovmorgon här inte! Vi skulle passa på å sova länge i dag eftersom Simon sover hos sin mormor men nu är kl 09.00 å man är redan vaken.. kan inte sova länge längre... hmm undra varför? Jo det är väl åldern skulle jag tro :) Tråkigt är det när man verkligen vill sova men man bara ligger och vrider och vänder sig å försöker somna om men det går absolut inte. Men men nu är man uppe å det är en ny dag och frågan är ju vad man ska hitta på i dag?
Någon som har något förslag??
Kanske man ska ta bort julen här hemma men vet inte om jag orkar... Äh vi får väl se vad vi hittar på!
Längtar i alla fall tills min parfym kommer med posten.. den luktar hur gott som hellst, den luktar lixom nytvättad fräsch ja helt underbart!! I Love it :)

Fick nya H&M katalogen i går men ville inte kolla så noga i den för jag måste gå ner i vikt först!
Får sån ångest när jag kollar på nya kläder som jag så gärna vill ha men som skulle sitta såå jävla fult på min tjocka kropp!!! Faaaan måste verkligen gå ner lite i vikt nu, måste bli smal å snygg!! Men hur jag man för att gå ner i vikt?? Jag kan ju bara inte!!

Hej då från en tjockis!!

Pokerproffs

Har precis kört Simon till Sin mormor för dom ska gå på Saik matchen i kväll sen så ska han sova kvar där så jag och Hassan ska passa på att åka till Hassans bror och hans tjej och spela lite poker! Ska bli roligt att göra något faktiskt och hoppas jag vinner såklart! Passa er för jag är en jäkel på poker!!

So whish me luck thanks!!

Bye bye från blivande pokerproffset!!

Så dumt!!

Godmiddag!
Har börjat läsa en ny bok och har fastnat totalt i den, det är SÅ DUMT av Mia Törnblom. Den är hur bra som hellst kan verkligen rekomendera den! Måste fortsätta läsa nu :)

Någon som läst den?

Vi ses snart!

Trött på det här nu!!

Nu är klockan strax åtta och har precis stoppat om en liten trött och slut Simon. Han var uppe till ca 01.30 i natt så gissa om han var trött nu?? :)
I morgon så ska han få följa med sin mormor och tobbe på Saik match så det blir en sen kväller för han i morgon oxå.

Men vet ni vad jag är trött på nu? Jo julen alla julsaker, granen å allt småpynt!!!
Vill bara ta bort det nu å få fint å ordning här hemma igen men visst det är jätte mysigt med jul, pynt och granen och sånt men gud vad jag tröttnar på det fort!! alltid lika mysig när man få ta fram allt det där som hör julen till men det är ju så härligt att få ta bort det igen. Tur det bara är en gång om året! Eller vad tycker ni?

Nu ska jag hoppa i pyjamasen å slänga mig i soffan raklång för nu är soffan bara min för en stund så lika bra att passa på innan fler sätter sig i den! Våran lilla älskade pytte soffa ska förhoppningsvis någon gång under det här året begravas eller kanske den kan göra någon ensamstående eller några som bara vill sitta i soffan lycklig!
I den här familjen så vill vi ha en liggvänlig soffa som är stor maffig och ska även räcka till om man vill ha gäster här!!



Älskade soffa!
Hoppas du snart är ett minne blott för vår familj!

Har du ...

har du inom 48 timmar:

pussat någon? Ja
blivit pussad? Ja
druckit alkohol? Nej
sovit? Jajjamensan
ätit? Klart jag har
druckit? Det oxå
räckt fuck you åt någon? Nope
slått nån? Nej
gråtit? Nej
skrattat? Ja
kramat någon? Ja
varit sur? Inte vad jag kommer i håg

Just nu: Slappar

saknar du någon? Nej, har dom jag vill ha omkring mig.
älskar du någon? Ja
är du kär? Ha ha ja men inte nykär :)
gillar du någon? Många
är du hungrig? Faktiskt inte
är du törstig? Nej
är du trött? Oftast
är du glad? nej
är du ledsen? Nä nä
är du nervös inför något? Nej
vad gör du om en timme? Kvällsmat
3 timmar? Nattar min son
fyra? Soffläge
vilken är din favoritfärg? Röd, brun
Vilken är din naturliga hårfärg? Mörkblont
vilken är din ögonfärg? Grönblå
pratade du senast med? Jessica
ringde du senast? Jessica
lång är du? 1,69
Hur mycket väger du? To mutch
och tillsist, vad är ditt namn? Anna-sofia ( Fia )


Nytt år!

Ja nu är det nya tider och år 2008 är ett minne blott, nu börjar nya tider med 2009!
Ja men vad betyder det att det är ett nytt år??
Hmm ja kanske att man blir ett år äldre men sen då? Kanske kommer en massa bra å jag kanske får ett super jobb.. Ja vem vet? Man kan ju alltid hoppas!
Det jag önska mig det här nya året är:
- Ett jobb.
- En ny soffa ( stor å rymlig)
Ja det är vad jag kommer på men sen så klart önskar jag ju att alla mina nära och kära får vara friska såklart men det förstod ni väl att jag vill!

Ska nog inte ha för höga förväntningar på det här året för jag tror faktiskt inte att det blir bättre än vad man själv gör det till!
Vad Tror ni själva om de nya året?
Själv ska jag kämpa på för att det ska bli ett perfekt år!!
Det första jag ska göra nu till att börja med är att fixa frukost till min Simon som sitter här bredvid mig å tjatar: mamma jag är hungrig, mamma jag är ju jätte hungrig!! Ja ja säger jag ska fixa snart. Å nu är det dax innan han svälter ihjäl :)

Ha en bra dag!
Kram Fiffi

RSS 2.0